- Dagligdagen, Forbruger

2 hurtige tips til hvordan du bliver mindre stresset

Du kender det godt. Der skal ingenting til før du eksploderer i arrigskab. Det kan være at ungerne siger en forkert lyd eller at billisten foran dig ikke kører som du synes han bør køre. Alt sammen tegn på at du sandsynligvis er en smule stresset. Det er nemlig påvist at når man er stresset, så har man en tendens til at være mere ilter og oftere miste sit temperament. Der er dog heldigvis ting du kan gøre for at mindske dine udfald en anelse og vi vil her komme med lidt af de ting vi selv har gjort for at undgå det.

Luk helt af når du kommer hjem fra arbejdet

Dette er en af de sværeste ting for rigtig mange karriere mennesker at gøre. Ikke desto mindre er det også årsagen til langt den største andel af stress. Hvis du ikke bare en gang imellem kan lukke af for arbejdet, vil det til sidst hobe sig op i dig og resultere i at dit stress niveau stiger. På et tidspunkt vil du reagere på dette på den ene eller den anden måde. Om det er en depression eller blot en udad reagerende adfærd, er vidt forskelligt alt efter hvem man er, men det er blot en af de effekter for højt stress niveau kan have. Hvis det ikek er muligt at lukke af hver dag efter arbejde, så forsøg at have minimum en eller to dage hvor du prøver dit ypperste på ikke at tænke arbejde.

Få styr på din økonomi

For mange mennesker er penge en af de allerstørste stressfaktorer i deres hverdag. Det er derfor vigtigt at sørge for at man holder overblikket over sin økonomi hele tiden, da det er en nem måde at undgå for meget stress omkring. Hvis det er fordi at din økonomiske situation er svær, så kan det måske være en god idé at optimere på dit budget. Der er mange forskellige poster i et budget, men de store poster som du betaler hver måned, hvor du sikkert kan spare en del penge er bl.a.:

Mobilabonnementet

Her kan du nemt og hurtigt sikkert skære en god slat penge fra hver måned der således kan gå ind på din opsparing i stedet for at gå til et mobilabonnement du sikkert slet ikke bruger nok alligevel. Tjek evt. en side som mabonnementer.dk som sammenligner de forskellige mobilabonnementer i Danmark. Du kan besøge deres side her: Mobilabonnement – sammenlign priser hos mabonnementer.dk. Du kan også læse mere om deres andre ydelser, som fx telefonabonnementer her.

Tv pakken

Har du overhovedet brug for den store tv pakke? Den har virkelig mange kanaler som der er ingen i den store vide verden der rent faktisk gider se. Hvornår har du sidste gloet TLC måske? Skil dig af med den store tv pakke.

De penge som du sparer ved at optimere dit budget kan du således bruge til at lave en opsparing så du har en form for økonomisk soliditet i tilfælde af at der opstår en nødssituation. En rigtig god måde til at sænke bekymringerne om penge og derved dit stress niveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *