- Erhverv

3 gode råd til et bedre arbejdsmiljø

Ved at have et godt arbejdsmiljø vil du have nemmere ved at koncentrere dig i løbet af en hel dag. Det øger din effektivitet og gør desuden arbejdet sjovere. Her i artiklen går vi i dybden med 3 råd til et bedre arbejdsmiljø. Rådene kan både bruges af virksomhedsejeren med ansatte eller til hjemmekontoret.

Ordentlig belysning

God belysning er vigtigt, hvis du skal arbejde igennem en hel dag. Hvis du sidder i et for mørkt rum, bliver dine øjne meget påvirket af skærmlyset, og mange vil have større tendens til at blive træt hurtigere. En god belysning gør det også markant nemmere at notere ting ned på papir, hvis du gør det i dit arbejde. Det bedste du kan gøre, er at flytte ind i et rum, hvor der er en høj naturlig belysning gennem vinduer. Så kan du altid supplere med den nødvendige belysning, du har brug for ved siden af. 

Et ordentligt skrivebord og en god kontorstol

Når du skal arbejde ved et skrivebord, er det helt essentielt at have et godt skrivebord og en god kontorstol. Din kontorstol skal du kunne justere i højden og i den vinkel, du sidder i. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dit kontor, kan du for eksempel også investere i et hæve sænkebord. Det er ikke sundt at sidde ned en hel dag, og det kan også medføre kontorskader som ondt i ryggen. Det er sundt at have lidt variation, hvor du også står op et par gange i løbet af dagen.

Anskaf dig et par skærmbriller

Sidder du foran skærmen hele dagen, kan dine øjne godt blive påvirket af det blå lys. Heldigvis har mange skærme i dag et eyesaver-mode, hvor du har mulighed for at gøre lyset mere gult. Det er bedre for øjnene. Har du ikke en skærm med eyesaver mode, kan du enten investere i sådan en eller i et par skærmbriller med gult glas. Brillerne har den samme effekt og gør, at det blå lys ikke ryger direkte ind i øjnene. Arbejder du meget om aftenen, vil du også have glæde af sådan et par briller, da det blå lys har den påvirkning, at det bliver sværere for dig at falde i søvn.

Spar penge på kontorudstyret til Singles Day

Skal du ud at investere i meget forskelligt kontorudstyr, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis du ønsker at spare penge på kontorudstyret, kan du vælge at købe dit udstyr på Singles Day. Singles Day er en stor kinesisk handelsdag, der også bliver brugt af danske forretninger. Her nedsættes varer, og du har mulighed for at gøre en rigtig god handel – blandt andet på kontorudstyr, der jo godt kan være dyrt, hvis du køber tingene fra nypris. Før du køber det første og bedste tilbud, kan det være en fordel at sammenligne priser på hos de forskellige forhandlere. De er nemlig i stor konkurrence om kunderne på Singles Day, og det betyder, at du får bedre tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *