- Forbruger

3 tips til at spare penge på julen

Julen er hjerternes fest og en af de højtider som flest ser frem til i løbet af et år. Julen er derfor også en af de fester, som kræver flest penge. Der skal både købes julegaver, julemad og flotte juledekorationer. Det kan derfor hurtigt løbe op, og af den grund har vi her samlet 3 tips til at spare penge på julen.

Køb julegaver online

En af de bedste ting du kan gøre, for at undgå at bruge alle dine penge i løbet af december er at købe dine julegaver online. E-handel er vækstet enormt i Danmark i løbet af de seneste år, og der er derfor gode muligheder for at finde dine julegaver via webbutikker.

Uanset hvilke julegaver du er på udkig efter, vil du kunne finde en webbutik der sælger lige netop det, du godt kunne tænke dig at give i gave.

Samtidig er der mange fordele ved at købe ind online, da du både har mulighed for at spare tid og penge. Du sparer tid, fordi du ikke skal bruge tid på at lede efter det du mangler, men i stedet kan søge efter det. Det er specielt en fordel, hvis du kender nogle, der ønsker sig et helt bestemt produkt.

Du kan samtidig spare penge, fordi du kan sammenligne priser på det samme produkt, fra forskellige butikker. Det er ikke sikkert at alle sælger produktet til samme pris, og du kan derfor nemmere finde den webbutik, der sælger vare billigst. På den måde, er der også penge at spare.

Når der er mange fordele, er der naturligvis også en ulempe eller to. Ulempen i forhold til at købe julegaver online er, at det umiddelbart er mere besværligt for modtageren i det tilfælde at gaven skal byttes. Men mange butikker tilbyder gratis retur, og gør det nemt for burgere at returnere varen. Nogle steder kan du endda tage ud i de fysiske butikker og bytte julegaven. Du kan holde øje med, hvad der står på hjemmesiden, og se om der er gode muligheder for at bytte gaven.

Køb ind på Black Friday

Når vi nu snakker om online handel, er vi nødt til at nævne Black Friday. Black Friday er nemlig en unik mulighed for at spare endnu flere penge. Black Friday falder hvert år på den sidste fredag i november som i 2017 bliver den 24. november.

På Black Friday er er mange butikker der tilbyder rabat på hele butikken, eller har gode tilbud på specielle varer. Du kan holde øje med, hvilke butikker i dit nærområde der giver gode rabatter.

Du kan samtidig også generelt holde øje med, om der kommer gode tilbud på julemad, som du ved du skal have købt på et tidspunkt, som fx and, marcipan og andre julegodter. Hvis du finder maden på tilbud, sparer du også lidt penge der.

Du kan finde flere gode råd til julen og andre arrangementer i Holstebro på dmf-holstebro.dk

Sørg for at din bolig er vinterklar

Et sidste råd, er i en lidt anden afdeling, det handler nemlig om din bolig. Op til vinteren er det nemlig en god idé, at sikre at din bolig er vinterklar. Det handler blandt andet om, at sikre at din isolering er i top og at vinduer og døre er helt tætte.

Hvis du har en dårlig isolering, eller der kommer luft ind, fordi dine vinduer er utætte, kan du hurtigt få en dyr varmeregning. Det er derfor en god idé, at sikre at der ikke fiser en masse varm luft ud af din bolig – så er der også lidt penge at spare der.

Det lyder måske som en dyr investering, hvis du skal til at have nye vinduer eller have fikset isolering. Men der er penge at spare i det lange løb, og det er derfor en god idé at få styr på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *