- Erhverv

4 fede ting at have på dit kontor til dig og dine ansatte

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til. 

Som virksomhedsejer er det altid godt med nogle gode faciliteter på kontoret. Der er en række af disse faciliteter, der er en nødvendighed for at få hverdagen til at flyde, som den skal. Og så er der også de faciliteter, der gør det hele lidt mere lækkert og indbydende for dig og dine ansatte.

Vi kommer med fire gode bud på ting, du bør have på dit kontor, som kan være til glæde for dig og dine ansatte. På den måde kan du belønne dine ansatte for deres gode arbejde og samtidig have gode muligheder for at afholde arrangementer og skabe et godt arbejdsmiljø for alle.

Luksus til de varme sommeraftener

Er du så heldig at have et stort køkken på dit kontor, så har vi en særdeles god idé til, hvordan du kan stå for nogle fantastiske firmaarrangementer på en nem og overskuelig måde. Med en pizzaovn kan du nemlig stå for aftenens madlavning og afholde en vaskeægte festaften med dine ansatte. Dette er en luksus ud over det sædvanlige, men det kan faktisk være en god investering.

Du vil samtidig kunne bruge den til forskellige events i dit firma, hvor du arrangerer kundeaftener med vin og gode pizzaer. På den måde kan du bringe folk tættere sammen og nyde et godt måltid mad.

Små goder i hverdagen

En anden mulighed, du har for at gøre noget ekstra for dig selv og dine ansatte, er ved at få en frugtordning. Her vil du få frisk frugt leveret hver dag, så dine ansatte kan spise alt den frugt, de har lyst til. Det vil medvirke til, at dine ansatte får den energi, de har brug for i løbet af dagen og dermed kan yde langt mere på arbejdet. Samtidig vil de føle, at du giver dem noget, og så vil de gerne give dig tilbage ved at arbejde så hårdt, som de overhovedet kan.

Et rum med plads til leg

Hvis du gerne vil gøre frokostpauserne og tiden efter arbejde til noget, der giver dine ansatte et pusterum, kan du med fordel lave et rum, hvor der er plads til sjov og leg. Her kan du installere et bordtennisbord, et poolbord eller noget helt tredje, hvor dine ansatte kan få lov til at slå hjernen fra. Det giver også anledning til nogle gode arrangementer, hvor I nemt kan samles på kontoret og nyde hinandens selskab.

Gratis kaffe på den gode måde

I har sikkert allerede godt med kaffe på kontoret i hverdagen, og for mange er kaffen dagens vigtigste brændstof. Vil du gerne gøre noget ekstra for dig selv og dine ansatte, kan du investere i en rigtig kaffemaskine, så I kan få kvalitetskaffe hver eneste dag. Det kan enten være en industrimaskine eller en espressomaskine.

Vælger du sidstnævnte, kan du med fordel arrangere en aften, hvor der kommer en barista ud til jer og lærer fra sig. På den måde kan du være sikker på, at dine ansatte bliver sat ind i, hvordan de laver en professionel kop kaffe. Denne maskine kan ligeledes bruges ved kundebesøg, og det kan give pote.