- Forbruger

6 Gaver til den travle erhvervsmand

Hvad giver man i gave til den travle mand som altid har meget at se til og som arbejder meget på kontoret? Vi giver dig i denne guide 6 gode bud på gaver til erhvervsmanden der har det hele. Det kan være svært at finde en god gave til erhvervsmanden, for hvis han mangler noget i hverdagen, så køber han det sikkert selv, vil du se flere gaver til mænd, så tjek manliness.dk.

 

Skjorter – Hvis din mand er en travl erhvervsmand, så bruger han også mange skjorter og han kan derfor aldrig have for mange nye skjorte i skabet. Som erhvervsmand er det ikke de skjorter med mange farver, store logoer osv som man bør gå efter, det er derimod den gode kvalitet og noget som ikke bliver for varmt samtidig med nogle helt simple farver såsom hvid, grå, lyseblå, sort og mørkeblå.

 

Jakkesæt – Han har med garanti allerede et par jakkesæts derhjemme i skabet, men er det på tide med et nyt, måske har han kun sorte og mørkeblå, men kunne også godt bruge et i grå, så kunne dette være den oplagte gave. Hvis han allerede har mange pæne bukser og jeans, så kunne det måske være en ide blot at gå efter en fed blazer.

 

Fitnessudstyr – Som entravl forretningsmand er det også vigtigt at han passer godt på sin krop og er et forbilled for både ansatte og andre på arbejdspladsen. Vi alle ved at hvis man har styr på ens sundhed, så har man også mere energi til at klare hverdagens opgaver. Det kan være fitnessudstyr til derhjemme, det kunne være en træningselastik, håndvægte, et medlemsskab til det lokale fitnesscenter, eller måske et abonnement på proteinbarer som kommer en gang om måneden og han dermed kan tage med på farten.

 

Høretelefoner – Han er sikkert meget ude og rejse og bruger mange timer i fly. Her er der intet bedre end at sætte noget god og afslappende musik på eller lytte til en god lydbog og samtidig blive klogere og skarpere. Ligeledes kan han bruge dem til når han skal træne og gerne vil lukke lidt af fra omverdenen og bare fokusere på sin træning.

 

Business taske – Som businessmand er det vigtig at se repræsentabel ud, når han skal til møder nytter det ikke noget at komme med alle sine dokumenter i hånden og uden at der er styr på det. Med en god business taske kan han have styr på sine dokumenter og dermed også vise at der er styr på resten af hans virksomhed.

 

Pæne sko – Det hele skal matche og give det rigtige look, et look som udtrykker at der er styr på det. Derfor er det altid vigitgt at have nogle pæne sko som passer til hans stil. Det er altid en fordel at have pæne sko i forskellige farver så han har lidt at veksle imellem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *