- Økonomi

7 varmluftbørster til at skabe den perfekte udblæsning på få minutter

Hvis du leder efter en måde at skabe den perfekte blowout på få minutter, bør du tjekke disse varmluftbørster. Dette er nogle af de bedste muligheder på markedet lige nu.

T3 AireBrush Duo

T3 lancerede for nylig sin AireBrush Duo, en to-i-en blæse tør børste, der er designet til at levere salonlignende resultater. Ved hjælp af en tanglefri børste og en ioniseret base leverer børsten bløde, glatte resultater. Og den ioniske base hjælper med at forsegle neglebåndet for at holde krusning i skak.

Det bedste er, at du kan vælge mellem to tryllestave, som hver har sine egne varme- og hastighedsindstillinger. Kombineret, de er beregnet til at håndtere alle typer hår, fra groft til fint, lang til kort. De er både lette og robust bygget, hvilket gør dem perfekte til rejser.

Bortset fra børsten er det mest imponerende træk ved enheden dens T3 IonFlow-teknologi, der leverer en digitalt styret ionberiget luftstrøm. Dens 10 millioner negative ioner pr. Sekund hjælper med at eliminere krus.

Revlon One-Step Hårtørrer og Volumizer børste

Revlon One-Step Hårtørrer og Volumizer Brush er en one-step hår styling løsning, der giver en salonkvalitet blowout derhjemme. Det tilbyder tre varme/hastighedsindstillinger og har et ovalt penseldesign, der skaber volumen og smukt krøllede ender.

Denne hårtørrer børste leveres med to forskellige længder af børstehår. De længere børster fungerer godt for langt, tykt hår, mens de kortere børster er perfekte til fine eller bølgede teksturer.

I modsætning til andre hårtørrer børster, Revlon One-Step har en oval tønde, der giver mulighed for større sektioner af hår. Du kan også bruge børsten tættere på din hovedbund for bedre resultater.

Udover at levere gode resultater er Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer Brush en multi-tasker. Dens seje indstilling tørrer og løsner dit hår, mens dens ioniske teknologi leverer en kraftig eksplosion af luft.

Drybar Dobbelt Shot Oval Blow Dryer Brush

Hvis du ønsker at gøre dit hår glat og lige på få minutter, bør du overveje at købe Drybar Double Shot Oval Blow Dryer Brush. Denne ioniske føntørrer børste giver dig glatte resultater, reducerer krus, og tilføjer volumen. Det har en robust, turmalinbelagt tønde, der løsgør og løfter hår. Tønden advarer også mod overophedning, hvilket gør det til det perfekte valg til en blowout.

Et par testere havde svært ved at holde værktøjet. Nogle fandt det lidt omfangsrigt, og de følte, at det blev for varmt. Andre mente, at tønden var for stor. Samlet set gav testere værktøjet en score på 3,6 for brugervenlighed.

Denne børste har tre temperaturindstillinger, hvilket giver dig mulighed for at vælge det niveau af varme, der fungerer bedst for dit hår. Børsten er lavet af nylon kugle-tippet børster. Disse børster giver mulighed for blid spænding, samtidig med at de giver fuld kontrol.

Remington varmluft stil sæt

En varmluftstyler er en fantastisk måde at få dit hår tørt på ingen tid. Disse værktøjer kombinerer luftens tørrekraft med varme for at skabe stilarter, der ser ud som om de tog en professionel at gøre. De bedste varmluftstylere har funktioner, der giver dig mulighed for hurtigt at oprette en blowout og vedligeholde den hele dagen lang. At vælge det rigtige produkt til dine unikke behov er nøglen.

En af de vigtigste dele af en varmluftstyler er varmluftsbørste test selve børsten. Flere modeller er designet til at opnå de bedst mulige resultater for dit specifikke hår. For eksempel har Remington’s Hydraluxe Volumising Blow Dry Brush en speciel Hydracare-indstilling, der beskytter spidserne på dine tråde mod varmeskader. Denne særlige børste inkluderer også keramiske belagte børster, der lover at beskytte dit hår mod fugt. Derudover har den en ionisk roterende børste, der definerer lag og giver din stil større form.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *