- Uncategorized

Aldrig køb en brugt trampolin uden garanti

Det er en billig løsning at købe en brugt trampolin fremfor en ny, det kan der være både fordele og ulemper ved, dem vil jeg forsøge at forklare herunder. Men jeg vil altid anbefale at købe en helt ny, da du er helt sikker på at den intet fejler, eller hvis den har nogle fejl fra fabrikken koster det dig ikke noget. Hvis du finder nogle fejl på noget som helst, skal du bare levere trampolinen tilbage, så vil du kunne bytte den til en ny, eller få pengene tilbage.

Hvis du ikke har råd til en ny

Hvis du ikke har en høj indkomst, kan det godt begrænse dig hvis du gerne vil købe en ny trampolin, fordi det kan godt være en lidt dyr handel at lave. Fordi man ofte skal tilkøbe, flere former for ekstraudstyr samt sikkerhedsudstyr, som hurtigt løber op i en del penge. Det kan kun betale sig at købe en brugt, hvis du undersøger den brugt, fra top til bunden for mulige fejl i svejsninger, fjedre og springmåtten. Hvis alting er i bedste orden, så burde du roligt kunne købe den brugte trampolin, dog vil den helt nye altid være at anbefale.

Hvilket ekstraudstyr

Man kan købe mange former for ekstraudstyr og tilbehør, man kan købe telt som kan kobles på trampolinen, som gør at du kan sove i den om natten.