- Erhverv

Alvac Industry A/S har løsningen til industriens løftebehov

En udfordring når det gælder industriarbejde er i høj grad de mange og ofte tunge løft, der fortages utallige gange i dagligdagen. Med løfteudstyr fra Alvac Industry A/S har du mulighed for på én og samme tid at optimere dagligdagens hårde arbejde og samtidigt skåne medarbejderne for de slidsomme løft. Hos Alvac Inudstry A/S er de specialister i at udvikle kundespecifikke løsninger, som er brugt verden over.

Det bedste industriudstyr er det, der tilgodeser både medarbejderne og emnerne, der arbejdes med. Det er altafgørende, at medarbejderne arbejder under gode og skånsomme vilkår, så de ikke slides helbredsmæssigt. Samtidigt er der brug for at kunne arbejde hurtigt og effektivt med emnerne på en måde, hvor de stadig holdes intakte. Industriens løftebehov indebærer altså flere faktorer, som skal tilgodeses. Hos Alvac Industry A/S har de stor erfaring med at hjælpe forskellige industrielle virksomheder med at finde løfteudstyr, der dækker de specifikke behov, den givne industri har.

Skånsomt og effektivt løfteudstyr

Medarbejdernes sikkerhed og velvære er vigtigt på enhver arbejdsplads. Dog er industrimedarbejderne særligt sårbare overfor arbejdsslid og skader, da de i dagligdagen bruger kroppen særdeles meget. Derfor slides der naturligt mere på industrimedarbejderne, og netop derfor er der også brug for at passe ekstra godt på dem. At passe på medarbejderne er heldigvis langt fra ensbetydende med at man er nødsaget til at gå på kompromis med effektivitet på arbejdspladsen – det rette udstyr betyder tværtimod en meget bedre og hurtigere arbejdsproces. Uanset hvilken branche, din virksomhed ligger indenfor, står Alvac Industry A/S klar til at finde udstyret, der kan hjælpe din virksomhed på vej mod et bedre stykke arbejde i industrien.

Kompetent hjælp fra idé til færdig løsning

Når du beslutter dig for at investere i løfteudstyr hos Alvac Industry A/S er første led en omfattende dialog, hvor din virksomheds specifikke krav diskuteres og klarlægges. Disse krav kan se meget forskellige ud fra branche til branche, og to løsninger er aldrig helt ens. Handler det eksempelvis om fødevare eller medicinalindustrien er der brug for udstyr, der kan leve op til meget høje hygiejnekrav – her vil udstyr i rustfrit stål, som er ekstra nemt at holde rent, være en del af løsningen. Handler det derimod om udstyr til lager og logistik branchen, vil det i højere grad handle om at finde udstyr, der er fleksibelt, og som kan løfte mange forskellige typer emner såsom sække og kasser – her er traverskraner og truckmonteret udstyr blandt de bedste løsninger. Efter kravspecifikationen følger et designoplæg, hvor løsningen specificeres og sættes i en økonomisk og tidsmæssigt ramme, hvorefter produktionen og efterfølgende kvalitetstests foretages af smede- og elektronikafdelingen. Den kompetente hjælp er ikke ovre før løsningen står færdigt installeret og fungerer som ønsket. Hos Alvac Industry A/S har du, med andre ord, professionelle fagfolk til at arbejde på din løsning hele vejen igennem, så du kan være sikker på, at alt er, som det skal være.

Du kan læse mere om Alvac Industry A/S på hjemmesiden og finde inspiration til løsninger på industrielle løftebehov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *