- Forbruger

Ansigtspleje mænd til

Døjer du med uren hud eller akne, så er der hjælp at hente. For mænd kan det være en jungle at finde rundt i, hvilke produkter, der er brugbare. Hvis du har akne eller uren hud som mand, så er det meget vigtigt at passe godt på huden og rense den dagligt. Mange vælger at købe en standard rens fra supermarkedet eller lignende, men ofte vil det ikke give et godt resultat. De produkter som typisk bliver fremstillet til mænd er hårde mod huden og spækket med parfume og parabener. Huden i ansigtet er meget sart og kræver særbehandling. Hvis du ønsker at få en pænere hud kræver det, at du har en god ansigtsplejerutine. Læs her hvordan:

Morgen og aften

Morgen og aften skal du sørge for at vaske ansigtet med en mild sæbe. Brug varmt vand på ansigtet for at åbne porerne og opløse fedt og urenheder. Skum sæben op og vask ansigtet. Brug derefter kold vand til at lukke porerne igen. Det kolde vand sætter også gang i blodomløbet, som hjælper huden med at hele. Derefter skal du altid afslutte med en god ansigtscreme, som ikke er for fed. Hvis ikke huden i ansigtet bliver fugtet efter rens bliver den tør, og huden vil kompensere for tabet ved at overproducere talg og fedt. Det resulterer i flere bumser. Så sørg for at fugte huden. Af samme grund er det også kun morgen og aften du skal rense din hud.

En til to gange om ugen

En til to gange om ugen skal du bruge en scrub. En scrub er en ansigtsrens med små korn i, som masseres på huden i ansigtet. Det hjælper til at fjerne dødehudceller, som er med til at tilstoppe porerne, så der opstår infektion og dermed bumser.

Hav god hygiejne

Hvis du oplever uren hud, så er det vigtigt at være opmærksom på hygiejnen. Skift pudebetræk ofte, gerne hver anden dag. Vask hænder ofte. Vær opmærksom på, hvor meget du rør med hænderne i ansigtet. Dine hænder rører ved mange ting i løbet af dagen og samler derfor bakterier og skidt. Sørg for ikke at røre for meget i ansigtet.

Hvis du er i tvivl om, hvor du får fat i naturlige kvalitetsprodukter, så prøv at kigge hos Puremen.  De har et bredt sortiment af organiske og naturlige produkter uden parfume og parabener. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *