- Elektronik

AV installationerne vinder frem

AV installationer er en produkttype, som får større og større betydning i de danske virksomheder. Det er naturligvis ikke alle forretningstyper, der har samme glæde af et professionelt setup, men for de virksomheder, der afholder mange møde og ønsker at fremstå topprofessionelle, er en fuldendt AV installation et must.

Den professionelle AV installation skaber rammerne

Særligt i møde- og undervisningslokaler er AV løsninger uundværlige. De bidrager nemlig ikke bare med ”blær”, men tager lyd og billeder, og forener det med stor brugervenlighed og gerne tilgængelighed.

Det betyder, at alle i et større rum vil have mulighed for at høre, hvad der bliver sagt og se de billeder eller slides, som bruges under mødet eller til undervisningen.

Husk på, at formålet med at møde eller undervisning er at kommunikere og dele viden eller erfaringer. Derfor er det essentielt, at alle parter har den samme forudsætning for at følge med og høre alle ord samt se relevante billeder.

Forskellige behov skal respekteres

En virksomhed, der blot vil sælge en standardløsning, er som regel ikke det bedste valg til din virksomhed. Fordi mødelokaler ofte er indrettet og bygget forskelligt, giver en individuel vurdering og tilpasning den bedste løsning. Kravene til et lydbillede er f.eks. helt anderledes i en ny kontorbygning, hvor støjdæmpning og lydrefleksion allerede er tænkt ind, kontra en ældre bygning hvor lyden kastes hårdt retur fra diverse overflader.

Foruden disse lydperfektionistiske tilretninger er der desuden altid et designspørgsmål at respektere. Nogle ønsker en mere diskret løsning, hvor højtalere og billedfremvisere er gemt, når det ikke er taget i brug eller f.eks. har en farve, som går igen med væg og loft. For andre er designet af mindre betydning, særligt hvis det får indflydelse på budgettet.

Netop disse individuelle krav gør, at man som forretning altid bør stile efter at samarbejde med en specialist, der kan tilbyde den helt rette AV installation til behovene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *