- Forbruger

Bliv klar til din specielle dag

Fra dét øjeblik, hvor din kommende ægtefælle har friet til dig, går bryllupsplanlægningerne i gang. Der er nemlig mange ting, tilknyttet et bryllup, som skal ordnes inden selve dagen.

Har du brug for tips til hvordan du kommer igennem al planlægningen, så du kan nyde din specielle dag, så læs med nedenfor.

Lav en huskeliste

Idet der er en del ting der skal tjekkes af i forbindelse med din bryllupsplanlægning, er det en god idé at lave en huskeliste.

På denne måde er det muligt at bevare overblikket og sikre, at I ikke har glemt noget, som på selve dagen kan fungere som en stressfaktor.

Når I skal lave en huskeliste, er et godt tip at opdele den i forhold til perioder. De forskellige opgaver, i forbindelse med planlægningen af brylluppet, skal nemlig ordnes på forskellige tidspunkter, og ved at opdele dem i forhold til dette, skaber du et bedre overblik og struktur, der vil være fordelagtig, når mange ting skal huskes.

Eksempelvis skal ting som at bestille tid i kirken, lægge et budget og bestilling af fotograf allerede ordnes et år inden, mens eksempelvis bestilling af bryllupsdekorationer kan ordnes blot 4 måneder før.

Ønsker du også at fokusere på personlig pleje – hvilket er vigtigt at huske selvom man har meget at se til –eksempelvis at blive sundere og mere fit, eller ønsker du et vægttab inden brylluppet, skal dette også påbegyndes et år inden.

Mærk efter på dig selv

Med en masse ting der skal planlægges og et ønske om et perfekt, romantisk og hyggeligt bryllup, kan det ofte lægge et pres på jer som brudepar.

Det er dog vigtigt at huske på ikke at glemme sig selv midt i al planlægning. På trods af at I ønsker at planlægge et perfekt bryllup ned til mindste detalje, er det også vigtigt at huske på, at det er jeres dag, og det vigtigste er at I bliver forenet i et specielt forhold.

Sørg derfor for ikke at lægge for stort pres på jer selv, og mærk efter på jeres krop. Kroppen udsender nemlig små advarselssignaler når den er på overarbejde, eksempelvis øget træthed.

Disse advarselssignaler er stresssymptomer, og det er vigtigt at lægge mærke til disse og reagere på dem. Gør du nemlig ikke dét, kan det resultere i at du bliver ramt af stress, hvilket ikke er hensigten med bryllupsplanlægning og brylluppet generelt.

Brylluppet er en vigtig og positiv ting for jer som par, og når I tænker tilbage på denne dag i fremtiden, bør det derfor også kun være positive ting, som dagen associeres med.

Selvom det i en lang planlægningsproces ikke kan undgås, er det derfor en god idé at forsøge ikke at blive stresset over specifikke ting.

Af og til kan det – med alting i livet – gå på en anden måde end hvad der er planlagt. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, idet det også kan føre til noget godt.

Forsøg derfor at være så afslappet som muligt, og – gennem hele planlægningsprocessen – at have et roligt mind-set. Alting vil nemlig vise sig at være perfekt uanset om der er få detaljer, som ikke blev som du ønskede, idet du fejrer dig og din partners specielle dag i selskab med alle dem du elsker og holder af. Bedre bliver det ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *