- Dagligdagen

Børnetøj, der forener komfort, kvalitet og design i ét

Lige så vel som voksne går op i at klæde sig stilbevidst og komfortabelt, er det lige så vigtigt at lade selv samme interesse gå på sine børn, når det kommer til børnetøj. Måske det ikke lige er det dyreste sæt tøj man klæder på barnet, når der står børnehave eller skoleudflugt på skemaet, men til mange andre lejligheder kan det være med til at glæde børnene ved at have noget tøj på, der skiller dem ud fra det sædvandelige børnehavetøj.

Vi kender det selv, vi vil gerne have noget tøj, der både er i god kvalitet, sidder behageligt på vores krop og som samtidig har et pænt design og udtryk. Alle disse kvalifikationer forener tøjmærket Kenzo, og hvad bedre er, at Kenzo både designer tøj til mænd, kvinder og de mindste i familien.

Tøj, dit barn vil elske

Kenzo tøj er kendt for sine markante og farverige dyreprint på sine mange sweatshirt, t-shirts og andet tøj. Her er det muligt for dit barn at udtrykke sig gennem deres kreative udfoldelser i det ellers iøjnefaldende mønster med sit skarpe coolnesshed over sig.
Det er tøj, som dit barn kan bevæge sig veltilpas i og som er med til at skille dem ud blandt de andre børn. Kenzo stilen er vejen frem til deres identitet, og som bringer deres personlighed frem.

Kenzo – et mangfoldigt tøjunivers

Med børnetøj fra Kenzo er dit barn sikret et mangfoldigt tøjunivers, hvor farver og mønstre konkurrerer om opmærksomhed. De mange muligheder giver dine børn lejlighed til at sammensætte tøjet på forskellig vis med deres andet tøj i skabet. Sæt fx en Kenzo sweatshirt sammen med en kort nederdel og et par leggins for et mere rocket look, eller et par stramme jeans sammen med en løs t-shirt fra Kenzo. Mulighederne er mange, og med det farverige univers er mange af tøjdelene fra Kenzo også muligt at deles blandt piger- og drengebørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *