- Erhverv

Derfor er det vigtigt med en partner til erhvervskøretøjer

Som industrivirksomhed er det vigtigt at have pålidelige samarbejdspartnere. Særligt hvis det er en samarbejdspartner, der er ansvarlig for en vigtig del af forretningen, som når man f.eks. skal have sine erhvervskøretøjer på værksted og repareret eller efterset.

Men hvad skal man egentligt være opmærksom på? Det kan du læse her.

Vælg en alsidig samarbejdspartner

Når du søger en samarbejdsaftale til din virksomhed, bør du altid gå efter én, som kan reparere og servicere mange forskellige mærker. Årsagen er, at selvom du har mange køretøjer af et bestemt mærke, så vil der også ofte være nogle, der tilhører et andet. Find et sådan truckcenter her.

Derfor er det rart, at du uden at skulle tænke over det kan sende biler og lastbiler samme sted hen og få foretaget kompetent service.

Modsat de meget specialiserede værksteder får du her frihed til at kun have en partner – til typisk både store som små køretøjer.

Har du nogle særlige krav ift. at servicecentret skal kunne leve op til krav, der gør dem i stand til at notere i bilernes servicebøger uden at risikere at miste garanti, så sørg for at tænke det ind i dit valg.

Husk desuden også at tænke ekstra services ind i din aftale. Har du f.eks. behov for service af hydraulik eller særligt hejseudstyr, så sørg for stedet kan imødekomme disse behov.

Tænk i tilgængelighed

Et servicecenter nær motorvejen er alle dage at foretrække. Det vil nemlig gøre det meget lettere for chauffører, vognmænd m.m. at komme frem.

Det er vigtigt, at det både er let at komme til og fra stedet, så man hurtigt er tilbage på vejnettet og sin rute. Det giver en ekstra tryghed og betyder ofte at der ikke spildes unødvendig tid med transport frem og tilbage.

Vejhjælp?

Selvom man indgår i et samarbejde med et servicecenter nær motorvejen, kan der naturligvis opstå situationer, hvor man får behov for vejhjælp. I sådanne tilfælde er tid penge, og man skal have sit køretøj tilbage på ruten hurtigst muligt.

Her er det meget bekvemmeligt, hvis man har adgang til effektiv vejhjælp. Vejhjælpen får bilen hurtigt på vejene igen eller fragtet til nærmeste værksted.

Er der tale om en ordning med døgnservice er du typisk godt dækket ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *