- Erhverv

Derfor skal du investere i ejendomsservice

Når man ejer og administrerer en større ejendom, så er der nogle ting, man skal have i tankerne. Én af de ting er, hvorvidt man vil investere i ejendomsservice. Læs med her og find ud af, hvorfor det er en god idé at du investerer i ejendomsservice til din ejendom, boligforening osv.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice består i grove træk af en slags vicevært (eller måske endda flere), som tager sig af diverse indendørs og udendørs opgaver, som beboerne normalt ikke selv skal tage sig af. Det kan for eksempel være vask af trappeopgangen, snerydning eller havearbejde.

Opgaver inden for ejendomsservice

Ejendomsservice kan bestå af mange forskellige ting. I nogle tilfælde består de kun af f.eks. rengøring af indendørsarealer, men man kan altså også bestille ejendomsservice til at tage sig af bl.a. græsslåning, hækklipning og lugning. Du kan på den måde helt selv bestemme, hvad du har brug for hjælp til og så bestille en slags pakkeløsning, som er ejendomsservice.

Ejendomsservice kan i forhold til indendørsarealer indeholde mange forskellige aktiviteter. De mest populære er blandt andet trappevask og vinduespudsning. Vinduespudsning er ofte – når der er tale om etageejendomme – en meget vigtig del af ejendomsservice, da beboerne i disse ejendomme ikke har mulighed for at pudse deres egne vinduer. Ikke uden at sætte livet på spil eller hyre deres egen vinduespudser (hvilket er pjat, når der er rigtig mange beboere i ejendommen). Trappevask kan også være en nødvendighed, når man ikke i lejekontrakten har angivet at det er op til beboerne at holde trappeopgangen ren og nydelig.

I forhold til udendørsarealerne, så kan ejendomsservice indeholde alt fra vedligeholdelse af haver med bl.a. græsslåning og hækklipning til snerydning. Ejendomsservice af udendørsarealerne er en nødvendighed, når der er tale om store udendørsarealer, som ikke én enkelt eller flere beboer råder over og dermed selv skal passe. Der er ofte tale om bl.a. gangstier, græsplæner og måske hække, som er på ejendommens grund, men som ikke tilhører beboerne. Snerydning er også ideelt, da beboerne ellers selv hver for én skulle rydde sne fra deres indkørsel og deres sti, hvilket ikke er ideelt.

Ejendomsservice i København er ikke kun en hjælp til beboerne, men i høj grad også en hjælp til dig som udlejer, da det ellers falder på dine skuldre.