- Dagligdagen

Det er nu, du skal købe sommerens legetøj og garderobe

Selvom det nok er julegaverne, der har højeste prioritet lige nu, er det faktisk smart at tænke lidt længere frem. Der kan nemlig være store penge at spare, hvis du køber sommerens udstyr allerede nu.

Det er hårdt at være forældre, og der er mange ting at holde styr på. Lige i denne tid er der sikkert fuldt fokus på at bage pebernødder, få styr på familiens julegaver og ikke mindst deltage i diverse julearrangementer og julefrokoster. Og du kender helt sikkert også følelsen af, at alle arrangementer, fødselsdage og lignende kommer som en overraskelse, uanset hvor godt du prøvet at være forberedt. Derfor er det de færreste, der har overskud til at købe ind til næste sæson allerede nu.

Udnyt lavsæsonen

Det er dog næsten dumt ikke at skele til udsalgshylderne, når du går forbi tøjbutikker og legetøjsforretninger. I de fleste butikker skal lageret nemlig tømmes hvert år for at gøre plads til næste sæsons modeller. Derfor er næsten alt, der er udenfor sæson, på tilbud. Det vil sige, at det er nu, du skal købe legetøj til haven, sommerjakker og let tøj – og det gælder i øvrigt også til dig selv.

Jo kortere sæsonen for en vare er, jo større chance er der for, at den er på tilbud. Derfor er legetøj til haven for eksempel ofte nogle af de varer, du kan købe meget billigt. Fodboldmål og basketkurve bliver for eksempel næsten kun brugt, når vejret er rigtig godt, så det er uforudsigeligt fra år til år. Derfor er der for det første grund til at købe dem billigt, og for det andet grund til at købe dem inden sæsonen går i gang. Find basketkurve på tilbud her.

Undgå overraskelsen

Mange oplever nemlig, at sommeren lige pludselig står for døren, og børnene vil have en basketkurv NU. Enten kommer du til at udskyde projektet, så du først får kurven op, når sommeren faktisk er forbi, eller også stormer du ud og må betale i dyre domme for at købe i højsæsonen. Det er både dyrt og stressende, og børnene går glip af mange timers god og sund leg.

Du sparer med andre ord både tid, penge og bekymringer, hvis du tænker over sommerens indkøb allerede nu. På den måde får du også mere overskud til at komme i gang med efterårs- og juleindkøb næste år. Her kan det igen være en fordel at købe ind allerede i foråret, når butikkerne begynder at sælge ud af lageret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *