- Erhverv

Digitalisering er det nye sort

Verden er i en rivende udvikling. Denne udvikling kan ikke stoppes, så det handler om at hoppe med på toget, inden man bliver overhalet.

EU har udformet en ny persondatalov, hvilket betyder, at virksomheder og andre, der tager hånd om persondata, vil blive tillagt et lang større ansvar. Denne persondataforordning nævnes ofte GDPR, som et resultat af den engelske forkortelse (General Data Protection Regulation).
Persondataforordningen indeholder flere forskellige områder, de vigtigste er blandt andet dataoverførsel, dokumentation, rettigheder, sikkerhed og sikkerhedsbrud. Denne Persondataforordning er stykket sammen for at beskytte personer ved behandling af persondata. Det er ikke kun i EU, at dette får konsekvenser, persondataforordningen påvirker nemlig også firmaer, som står uden for EU, hvis de behandler persondata om EU-borgere. Denne sikkerhed for EU-borgere, som er ansat i et firma, som er udenfor EU, fandt man ikke i det gamle databeskyttelsesdirektiv.

Persondataforordningen vil træde i kraft den 25. maj 2018, og rigtig mange virksomheder står uforberedt tilbage. Dog er det ekstremt vigtigt at komme på forkant og være forberedt, og dette kan gøres utroligt nemt. Der er nemlig flere udbydere, som kan digitalisere og simplificere dine løsninger.

Fremtidssikret teknologi hos Intranote

Mangler din organisation gode råd og systemer til håndtering af persondata?
Med hjælp fra Intranote kan du nemt holde styr på persondata, kontrakter, dokumentation og meget mere. Intranote har mange års erfaring inden for IT. Intranote udvikler nemlig IT-systemer til håndtering af personoplysninger. Intranote leverer både løsninger til private og offentlige organisationer. Hos Intranote har du også mulighed for at få gratis rådgivning. Du kan kontakte en konsulent og få besked om, hvordan deres løsninger kan skræddersyes til netop dig. Gennem Intranote kan man også læse mere om de vigtige områder i persondataforordningen og om deres simple løsninger.

Intranote har udviklet et system, som kaldes DocuNote. Dette standardsystem er utroligt enkelt, og det kan designes, så det passer perfekt til din virksomhed. Det er utroligt vigtigt for Intranote, at løsningerne passer perfekt til netop dit behov. DocuNote er et helt simpelt system, som hjælper din virksomhed med at håndtere data og dokumenter, hvis det lyder interessant, så læs mere her.

Komplette løsninger

Er du håndværker, og mangler du overblik over dit IT-system? Du kan finde komplette løsninger, som samler alle dine elementer ét sted hos Ekomplet.
Ekomplet gør det simpelt for håndværkere, som gerne vil have et bedre overblik over deres IT-systemer. Med dette IT-system, så er der kun brug for ét program, hvilket vil give dig mere overskud som håndværker. Det eneste dette IT-system kræver er en stabil internetforbindelse, og det kan bruges af alle i firmaet og af alle firmaer. Ekomplet vil gerne optimere dit firmas løsninger, og hos Ekomplet finder du en ubegrænset support, som er klar til at hjælpe både store og små kunder med alle spørgsmål. Hvis du vil have en overblik over Ekomplets løsninger, så se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *