- Erhverv

DK-TEC A/S har stor erfaring indenfor alt i redskaber og maskiner til skovbrug og haveanlæg

DK-TEC A/S er en dansk virksomhed, som tilbyder deres danske kunder et meget bredt udvalg af landbrugsredskaber. Virksomheden har gjort dette i mange år, og det giver både dem og deres kunder mange fordele. Herunder er den store erfaring blandt andet en stor fordel, som kommer til udtryk gennem den service, som virksomheden kan tilbyde dens kunder.

Den danske virksomhed, DK-TEC A/S, er baseret på Fyn, hvor deres lager og showroom ligger, mens salget af deres varer hovedsageligt sker gennem deres webshop. Derudover sælger de deres landbrugsmaskiner gennem adskillige forhandlere landet over, så danske kunder kan få opfyldt deres behov i hele landet både gennem webshoppen og de fysiske forhandlere.

Stor erfaring betyder god service til kunderne

Virksomheden har solgt landbrugsredskaber i mere end 20 år, og de har dermed stor erfaring på området. Det giver mange fordele, hvorunder det høje serviceniveau overfor kunderne er én af de vigtigste fordele. Hos DK-TEC A/S besidder de en stor viden og kompetence gennem deres mangeårige erfaring. De kan dermed videregive denne viden på området til deres kunder, og derved tilbyde en vejledning af høj kvalitet. Det skaber meget værdi for kunderne i processen før købet, da en kompetent rådgivning fra virksomheden kan hjælpe kunderne til at finde det helt rette produkt, som de bliver glade for efter købet.

Webshoppen tilbyder alle nødvendige produkter indenfor landsbrugsredskaber

På webshoppen finder man alle nødvendige produkter uanset, om man er landmand eller bare går meget op i at holde sin have pæn. Der findes blandt andet rotorklippere og gødningsspredere, som bare er nogle af de mange produkter, man kan finde på hjemmesiden, som kan bruges på græsarealer.

Derudover finder virksomhedens kunder en masse andre redskaber til jord- og skovbrug, hvorunder alt fra traktorriver til stubfræsere er noget, kunderne kan finde på hjemmesiden. Alle landbrugsredskaber, som DK-TEC A/S tilbyder, besidder en høj kvalitet, hvilket blandt andet bunder i virksomhedens store erfaring på området samtidig med, at virksomhedens leverandører er producenter, som er kendt for høj kvalitet.

Klik ind på hjemmesiden for at læse mere om virksomhedens store sortiment samt høre mere om, hvordan virksomheden kan hjælpe dig med dine behov gennem deres store erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *