- Dagligdagen

Er du vild med at fiske?

Hvis du kan lide at fiske, så går du sikkert også op i grej. Hos lystfisk.dk kan du finde et enormt udvalg af både tøj, grej og andet udstyr til fisketurene.

Geoff Anderson har produceret miljøvenlig beklædning til kvalitetsbevidste lyst- og sportsfiskere siden 1999. De har altså efterhånden en enormt stor erfaring, og tøj købt hos dem går man aldrig galt i byen med. Geoff Anderson har specialiseret sig i at lave vandtætte fiskejakker og fiskebukser samt isolerende fleecebeklædning, der holder dig varm på de koldeste dage. Så uanset hvilken type beklædning du skal bruge alt efter vejr, tid på året og former for fiskeri, det kan du få hos Geoff Anderson.

Du kan blandt andet finde den fede Geoff Anderson WS 4 jakke, som er den længeventede afløser for den legendariske og storsælgende WS 3 jakke. Nyd de forfriskende nye pigmentfarver, saltvandslynlåse, autolukning af lommer. Blot nogle af de over 30 nye funktioner! Den er blandt andet 100 procent vandtæt, den er åndbar, så du ikke kommer til at svede for meget, den er lavet i slidstærkt materiale med pigmentprint, den er perfekt til saltvand, den har selvlukkende håndvarmerlommer, og så har den specielt designede lynlåse til saltvand.

Vi har altså her at gøre med den komplette fiskerjakke, som blandt andet kan bruges som vadersjakke, hvis du gerne vil gøre dig i havfiskeri. Så mangler du bare et par gode vaders, og dem kan du også finde hos lystfisk.dk, som er en webshop, der hjælper dig med at blive 100 procent klar til en dejlig fisketur.