arbejdstelefon iphone 7
- Erhverv

Er iPhone 7 din nye arbejdstelefon?

Apple har netop lanceret en ny telefon. Det er den helt nye iPhone 7, som er bliver udgivet d. 16/9/2016. Apple har siden firmaets opstart, brandet sig selv på at være eksklusive i deres design. Derfor er det også en telefon, som ofte bliver brugt som arbejdstelefon i business faget, hvor man gerne vil virke eksklusiv og moderne. Det må man sige, at den nye iPhone 7 kommer til at udstråle. Den har nemlig et rigtig flot design, dog ikke meget forskel fra iPhone 6 bevares, men det er stadig et super slim design, som nok skal overbevise kunderne om, at du har styr på dine ting.

Ny software gør den nemmere at navigere rundt på

iPhone 7 udkommer med den helt nye iOS 10 software, som har forbedret funktionalitet, når det kommer til at benytte telefonen i forbindelse med arbejde. For den nye software gør, at du nemt kan dele filer med dem, som du samarbejder med. Derudover er det en software, som har forbedret telefonens hurtighed, hvilket betyder, at du nemt lige kan finde det, som du skal bruge. Desuden kan du med en forbedret version af Siri, finde det på din telefon du mangler, uden at røre en finger hvilket kan være en god ting, hvis man skal finde noget mens man er på farten.

Hvis du bruger kameraet meget på dit arbejde, er der også godt nyt. Med et helt nyt kamera fra det kamera firma, som Apple opkøbte sidste år, har det været muligt for Apple, at forbedre kameraet markant, hvilket også gør telefonen mere egnet til en arbejdstelefon.

Trådløst headset og oplader

Det er også ting som et trådløst headset, som kan gøre det langt nemmere for dig, at fører samtaler mens du er på farten. Vi kender alle det med, at have en kunde i røret, men ledningerne fra ens headset driller, og det påvirker ens koncentration hvad angår den vigtige samtale. Derfor er det en fordel for dig, at du slet ikke skal tænke på ledningerne mere, men du blot har trådløse høretelefoner. Den nye iPhone 7 kommer også med trådløs opladning, hvilket kan være en rigtig god ting, og ikke mest blæret. Hvad siger du til, at der kommer en kunde ind på dit kontor, mens din iPhone 7 ligger og lader på en flot designet platform, som oven i købet lader telefonen op. Vi ville da ikke have noget i mod det!

Skal din virksomhed anskaffe dig telefoner?

Skal din virksomhed til at anskaffe sig iPhones til hele holdet? Så kan det være en fordel for jer, hvis i kigger jer rundt, efter den bedste pris på telefonen. Der findes nemlig mange forskellige priser på telefonen, afhængigt af hvilken udbyder du vælger. Det kommer nemlig helt an på, hvilket abonnement, som i skal have til telefonen, og det betyder også noget, om i skal have telefonen på afbetaling.

Hvad har i behov for?

Det kan være relevant at kigge på jeres nuværende data forbrug, inden i går ud og bestiller en masse telefoner med det største abonnement. Mobiltelefoni er bestemt ikke gratis i disse dage, og derfor vil i kunne spare en masse penge, ved at tænke jer om. Desuden bør det også kunne lade sig gøre, at finde en aftale som er rentabel for dig og din virksomhed. Der findes et hav af mobilselskaber derude, som gerne vil give rabatter til firmaer.

Vi håber, du blev klogere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *