- Erhverv

Få billige blækpatroner til en original printer

At have en printer kan til tider føles essentielt for hjemmekontorets overordnede funktionalitet til arbejdsdagen. Men det er dyrt, og hvis du gerne vil eje din printer, så du selv har magten over den, er tilbehøret kun at tilføje printerens pris samt papirets. Der hører jo altid biprodukter med til elektronik.

Nødvendigheden af blækpatronerne

I printerens tilfælde er biprodukterne relativt nødvendige. Medmindre du har en printer for at nyde synet af den, har du brug for enten toner eller blækpatroner til den. En blækprinter kræver blækpatroner, mens en laserprinters tilbehør er toner. På et hjemmekontor er det sjældent, man printer voldsomt store mængder. Derfor er den økonomisk bedste løsning ikke laserprinteren, der henvender sig mest til folk med stort udskriftbehov. Til en blækprinter skal man som sagt have fat i blækpatroner, så køb Brother blækpatroner.

Uoriginale blækpatroner

Brother er et anbefalelsesværdigt printermærke. De har været i branchen i over 100 år, så det er altså ikke erfaringsmangel, man kan klage over – hvis man da kan klage over noget overhovedet. Brother er et meget populært printermærke, der har sin oprindelse i Japan. Til deres printere findes både originale blækpatroner, men også uoriginale, som stadig er kompatible med Brothers printere. Hvis du prioriterer at spare penge højere end mærket, er det mere praktisk for dig at investere i de lidt billigere blækpatroner, som Brother ikke selv producerer.

Laserprinter

Grunden til, at en laserprinter er billigere, hvis man har mange udskrifter, er, at der går længere tid, før man skal skifte toner end blækpatroner. Selvom toner er dyrere end blækpatroner, vil du spare penge ved det, hvis du har mange papirer at printe. Dog er laserprintere typisk ikke egnede til at printe fotos. Dette er en blækprinter bedre egnet til. Det kommer altså an på dit brug af printeren, hvilken der vil passe dig bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *