- Uncategorized

Få en oplevelse for livet med bridgewalking

Bridgewalking er en unik oplevelse og uden tvivl en oplevelse for livet. Det går i al sin enkelhed ud på at man går ”en tur” på den øverste del af en bro – selvfølgelig iført seletøj og lignede beskyttelsesudstyr, så man ikke risikerer at falde ned fra broen og man står sikkert fast på sine egne ben. Men det er så meget mere end det. Det handler om at være så højt oppe at man tror det er løgn. Det handler om at mærke vinden i håret, i tøjet og i alt andet. Det handler om at opleve den bedste udsigt. Måske handler det endda om at føle sig større end alt og alle. Uanset grunden, så er bridgewalking uden tvivl en fantastisk oplevelse for både store og små – og helt sikkert en oplevelse, der kan tage pusten fra selv den hårdeste negl.

Bridgewalking er en unik oplevelse, og det er ikke kun på grund af oplevelsen i sig selv. Der findes ikke mange steder i verden, hvor man kan få lov til at gå en tur på en bro. I Sydney i Australien kan man. Men i Danmark kan man også. Den gamle Lillebæltsbro er åben for bridgewalking – klar til alle de modige sjæle, der kunne tænke sig en helt unik oplevelse. Nyd udsigten øverst oppe fra den gamle Lillebæltsbro og bliv forbløffet over vores lille land. Vi er godt nok små, men Danmark kan også noget særligt!

Efter en enestående oplevelse oven på Lillebælt er man uden tvivl drænet for energi og så sulten som man aldrig har været før. Det er en oplevelse, der tager pusten fra én. Men så er det jo godt at Café Razz ligger lige i nærheden i skønne omgivelser med en masse lækkerier klar til de modige bridgewalkers, der lægger vejen forbi til en frokost, eftermiddagskaffe eller aftensmad. Du kan lære mere om Cafe Razz og de skønne omgivelser i Middelfart her: http://middelfart.caferazz.dk/cafe-razz-bridgewalking/.

Så hvis du står og mangler en oplevelse for livet, så er bridgewalking helt sikkert noget for dig. Et adrenalin-kick uden lige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *