- Erhverv

Få et whiteboard på kontoret, som kan skabe et fælles overblik

Der er i dag meget elektronik også på arbejdspladsen, det betyder at mange ting bliver aftalt via. mail eller et større system, som kan fortælle dig, hvem der har fødselsdag, hvornår du har møder, hvornår I holder fester, hvem der har ferie og meget mere. Dette system er fint, men fordi det er inde i et program, er det ikke altid, at du vil se det hele. Derfor kan det være en god idé, at I har en whiteboardtavle i jeres fællesrum, det vil ofte være i kantinen.

Skab nærvær med et whiteboard

Vi er i dag meget i vores skærme både telefoner og computere, derfor forsvinder der meget nærvær og gode samtaler. Ved at få et whiteboard, hvor der eksempelvis står, hvem der har fødselsdag, hvornår I har sommerfest eller julefrokost, så er der med det samme noget at falde i snak over. Det kan også være, at du hurtigere bliver opmærksom på, hvem der har fødselsdag og ikke først om eftermiddagen finder ud af, at din kollega har fødselsdag. Der kan også komme en ekstra dimension på, som hedder trivsel, her kan I have alle medarbejderes navne til at stå, hvor der så er tre gange smiley, en i rød, en i grøn og en i gul (evt. flere whiteboards, hvis I er mange medarbejdere). Her kan medarbejderne så sætte deres humør for dagen, så ved kollegaerne, hvis der er noget, de skal være opmærksomme på. Det kan gøre meget for fællesskabet, for arbejdsmiljøet og for, at der bliver taget hånd om hinanden på arbejdspladsen. Blot ved at investere i et whiteboard, så vil der være mere nærvær på arbejdspladsen – køb whiteboardtavle her.

Der er noget andet med det personlige end ved, at det hele foregår over computeren. Derudover er der også vigtige informationer, der kan drukne i et computersystem, som ikke vil drukne på et whiteboard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *