- Elektronik, Forbruger

Farvel til ikonisk knap: Her er den nye iPhone X

Har du altid været træt af Hjem-knappen, som hurtigt gik i stykker og samlede skidt og støv, som skulle renses hos en professionel? Nu slipper du for besværet, for knappen er fjernet, og skærmen er større. Samtidig har Apple sikret en række andre fede bedringer, som vi kigger lidt nærmere på i artiklen.

Det er altid en stor dag, når der kommer en ny iPhone på gaden, og denne gang bliver så absolut ingen undtagelse. Det kan for nogle nok være svært at se, hvordan Apple skal blive ved med at kunne proppe flere smarte funktioner og forbedringer ind i en telefon, men ikke desto mindre er det lykkedes hver gang indtil nu.

Den nye iPhone X har således fået en masse forbedringer, som forbrugerne bliver glade for på hver sin måde, og dem skal du selvfølgelig ikke snydes for. Uanset om du er til flotte billeder, smarte luksusfunktioner eller video på mobilen, så kommer du nok til at sidde med et smil på læben, når du læser om den nye X.

Skærmen er større og bedre

Mange var vilde med iPhone 7 Plus og den skærm, som var forbløffende stor og med en vild kvalitet. Nogle mener dog også, at telefonen er alt for voldsom og stor, og at den nærmest ikke kan være i en almindelig lomme længere.

Apple har derfor også valgt, at iPhone X faktisk bliver mindre end 7 Plus, og man er derfor gået i tænkeboks med, hvordan man beholder den store skærm. Løsningen er fundet, og resultatet er imponerende. Man har nemlig trukket linjerne helt væk, og hvis du kigger på telefonens forside, vil du stort set kun se brugbar skærm.

Derudover er det en stor nyhed, at man har fjernet Hjem-knappen, som i mange år har været et varemærke for iPhone-serien. Den efterhånden overflødige knap er så at sige sparet væk, og det giver ekstra plads i bunden af skærmen, hvor man selvfølgelig kan bruge touch-funktionerne til at komme ”Hjem”.

Praktisk betyder det, at telefonen er et godt stykke mindre end 7 Plus, men skærmen er alligevel større, fordi rammen er gjort mindre.

Vildt flotte portrætter

Hvis du er glad for at tage flotte billeder til dine albummer eller profiler på de sociale medier, så er iPhone X den perfekte løsning. Selve kameraet er blevet endnu bedre, og der er forbedrede indstillinger, som gør det sjovere at eksperimentere. Det er efterhånden muligt at tage helt professionelle billeder med sin iPhone, og særligt på portrætbilleder vil du kunne se en flot forskel, fordi det hele bare står en tand skarpere og mere tydeligt.

Ansigtsscanner

Apple har traditionen tro også leveret noget helt nyt, som ikke har været i serien før. Denne gang handler det om, hvordan man kan låse sin telefon op, når den skal i brug. På seneste model var det med et fingeraftryk, som nu er byttet ud med en ansigtsscanner. Telefonen genkender dig altså, hvorefter du vil få adgang til din telefon med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *