- Uncategorized

Find den bedste advokat til din sag

Når man bliver anklaget for noget gennem retssystemet, så har man som borger ret til at have et forsvar. Det er et grundlæggende princip i vores retsstat, at en person er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Det er for at sikre os en uskyldighedsposition og undgå, at en folkedomstol bare kan dømme folk uden beviser for det modsatte og så man får en retfærdig retssag. Det er dog stadig vigtigt, at man sørger for at have det bedst mulige forsvar, så man kan beholde sin position af uskyld, hvis man er det. 

Prisen for en forsvarsadvokat

Det er ikke kun retssystemet i Danmark, som er godt skruet sammen. Det er nemlig også sådan, at salæret for en forsvarsadvokat bliver fastsat af en dommer efter nogle takster, som allerede er fastsat. Det betyder, at forskellige forsvarsadvokater koster det samme for dig. Der er altså frit valg på alle hylder og det kan man gøre brug af. Det betyder, at du ikke skal gå bankerot, hvis du vælger at skifte til en bedre advokat så længe de accepterer det salær, som dommeren har fastsat. Det er endda sådan, at hvis du vinder, så betaler staten omkostningerne til din sag. 

Hvis du skal betale advokaten

Skulle du gå hen at tabe, så er du selvfølgelig nødt til at betale advokaten for det stykke arbejde, som de har udført. Det ville dog i midlertidigt være et problem, hvis man skyldte sin advokat penge og derfor lægger staten ud for det salær, som advokaten skal have og så kan man ofte afdrage til staten, så man kan overskue at betale prisen for sin advokat. Hvis du leder efter en kompetent advokat, som kan tage din sag op og forsvare den efter bedste evne , så se mere herog find ud af mere omkring dine rettigheder.