- Erhverv

Firmagaver gjort let!

Hvem siger, at det behøver være svært, når der skal indkøbes firmajulegaver til virksomheden?

Det at indkøbe gaver er typisk forbundet med en række udfordringer, som ikke altid er til at finde en god løsning på. Det kan desværre resultere i personalegaver, der har en vis grad af ligegyldighed, fordi de skal passe til mange og ikke individerne på arbejdspladsen.

Udfordringen for det administrative personale er nemlig at finde gode gaver, som passer til alle. Og lige præcis den udfordring er svær, fordi arbejdsstyrken som regel er sammensat af helt forskellige personligheder. Dermed kan man vælge en generisk og måske kedelig gavetype eller bruge oceaner af tid på at finde gaver til den enkelte. Sidstnævnte er dog et logistisk mareridt – hvor der i øvrigt stadig er fare for at vælge forkert. Heldigvis behøver det ikke være så svært at få fat i de helt rigtige gaver. Du kan nemlig lade dine ansatte vælge helt selv!

Mød gaveshoppen

En gaveshop er lidt som en webshop. Som virksomhed får du adgang til en af disse gaveshops ved at finde en udbyder og angive dit budget pr. medarbejder. Hermed får alle ansatte et login, hvormed de kan logge ind i gaveshoppen og vælge en pakke. Her er mulighederne mange og den ansatte vælger selv det, han eller hun allermest kunne tænke sig.

Når alle har valgt deres firmajulegave, sendes de samlet til virksomheden, hvorfra de kan deles ud. Løsningen letter dermed den administrative byrde, samtidig med at personalet får noget brugbart, de vil sætte pris på. Det er det, som populært kaldes en ’win win’-situation.

Er det virkelig så let?

Ja, det er virkelig så let. For hele formålet er at virksomheden skal have de letteste vilkår, når der skal findes firmajulegaver i 2021. Med en gaveshop er det gjort helt let og lavpraktisk, men man risikerer ikke at give en ubrugelig gave, som måske ligefrem koster ridser i lakken på den relation, der eksisterer mellem den ansatte og virksomheden. En dårlig gave signalerer nemlig ligegyldighed, mens den gode og flotte gave repræsenterer en oprigtig tak. Det gør en forskel for dine ansatte – og på sigt virksomheden, som får mere loyale medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *