- Forbruger

Gaveguide: Her skal du shoppe ungernes gaver

Kan det være svært at finde en balance mellem børnenes mange ønsker, og hvad man som forældre selv mener er nødvendigt og relevant? Skal der kun være legetøj i blandt ønskerne, eller skal der også være ting til værelset eller nyt tøj? Det kan være lidt af en udfordring som forældre, men noget, man er nødt til at tage hånd om og få løst.

Der findes de typiske legetøjsbutikker i fysisk form, hvor man kan røre og se produkterne i virkeligheden, og så er der de butikker, der ligger online.

Der kan være en del penge at spare ved at handle produkter online, hvilket er en god grund til at undersøge mulighederne for besparelser, inden man foretager et gavekøb.
Oftest kan varer også være udsolgt i de fysiske butikker, hvorfor man må ty til den online løsning.

 

Gode idéer til dine børnenes gaveønsker

Skolestart:
Er det ved at være på tide, at dit barn skal starte i skole, er der flere ting, der er oplagte at ønske sig som skolebarn. Alt lige fra farver, blyanter og madkasse til skoletaske og penalhus. Gå på opdagelse i de mange butikker for at finde ud af størrelse, farve og design, eller tag et kig online for at finde de mange forskellige ting, der skal til før dit barn er skole klar.

 

Udeliv:
Har I have, er det oplagt, at dit barn kunne ønske sig ting som for eksempel rulleskøjter, løbehjul, en cykel, et badebassin eller måske en drage, der kan flyve. Få dit barn til at ønske sig ting, der kan bruges udenfor og kombiner med frisk luft og aktiv leg i naturen. På abc-centret.dk finder I et sublim udvalg af legetøj til udenfor, men også brætspil, tegneting, dukker osv.

 

Til de lidt ældre børn:
Er dit barn klar til at have sin egen telefon, en tablet eller er den nuværende cykel blevet for lille, kan det være en oplagt gaveidé at ønske sig en nyere og større cykel, så dit barn kan komme frem og tilbage i skole, til venner eller hvis I skal på cykeltur i weekenden.
Brugt elektronik er også en god idé at undersøge nærmere. Mange telefoner eller tablets fejler ingenting, men er blevet tilsidesat til fordel for en nyere model. Kig derfor på nettet efter brugt elektronik – der kan være mange penge at spare og endda mulighed for at finde nogle gode fund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *