- Erhverv

Gode idéer til firmaarrangement

Står firmaet og skal på en tur eller ud og afholde et arrangement? Så skal I naturligvis først finde et velegnet sted, og det kan faktisk være sværere, end det måske lyder!

For hvor skal man tage hen, og hvad skal man lave?

Find noget, alle kan være med til

Hvor I tager hen, afhænger typisk af, hvad I skal foretage jer. Men det kan faktisk være svært at finde ud af! Særligt hvis man har en arbejdsplads, hvor der er mænd og kvinder i alle aldre. Det betyder nemlig, at man skal finde noget, som alle kan være med til og være sammen om. Det kan være svært, da aldersspring betyder, der er vidt forskellige interesse iblandt de ansatte.

Der findes dog visse ting, som kan være en sjov oplevelse for mænd og kvinder i alle aldre. Se bare her.

Bakken!

Bakken byder på det hele! Her er der både plads til firmaudflugt, teambuilding, fest og meget mere. Bakken kan være et oplagt sted fordi der både er forlystelser samt steder at spise og drikke.

Foruden forlystelserne er det muligt at afholde teambuilding, hvor man med velvalgte aktiviteter styrker sammenholdet blandt kollegaerne. Det fører til bedre sammenhold og øget effektivitet!

WOW Park

I de prægtige jyske skove, findes der et spændende koncept, hvor man klatrer i trætoppene og har sjov i en skov. Den friske vind og duften af den grønne natur skaber de smukke rammer for en dag, hvor der udføres aktiviteter i træerne og lidt langs jorden.

Man kan tilmed spise der og f.eks. vælge at bestille til at grille, hvilket samler virksomheden selv når dagens aktiviteter er overstået.

Ønsker man det, er der tilmed mulighed for en overnatning!

Bridgewalking

Overvind grænser sammen! I Middelfart kan dine ansatte få en guidet tur over Lillebæltsbroen, hvor kollegaerne føres over i en højde af 60 meter!

Udsigten fra broen er naturligvis skøn, og den hyggelige handelsby rummer rig mulighed for at finde en bid mad eller en sød dessert efter dagens program.

Sørg for at have transporten på plads

Skal i på tur, så sørg for at have transporten klar. Mange rejser med bus, da moderne turistbusser er bekvemmelige og sikre god mulighed for at tale sammen med hinanden i uforstyrrede rammer. Samtidig er der mulighed for at gøre stop, ligesom man bliver kørt helt til døren ved det sted, man skal afholde dagens arrangement.