- Erhverv

Gode råd – Sådan skaber I sikkerhed på arbejdspladsen

Sikkerhed på arbejdspladsen kan både være i forhold til virksomhedens generelle sikkerhed og overvågning, men også i forhold til sikkerheden og trygheden for medarbejderne. Vi kigger nærmere på nogle af de ting, der kan skabe sikkerhed for både virksomhed og ansatte.

Hjertestarter – den trygge førstehjælp

Mange har måske tidligere deltaget i et førstehjælpskursus, men det er de færreste, der ligefrem husker de mange regler og fremgangsmåder, hvis uheldet først er ude. Det kan for nogen skabe utryghed på arbejdspladsen, og derfor kan en hjerterstarter være en god investering. Hav én hængende et sted, hvor alle er klar over det og informer alle medarbejdere om, hvorledes den anvendes, hvis uheldet skulle ske.

Nøglekort og ID holder

I mange virksomheder anvender man nøglekort som adgangs-id til bygningen, og det kan være en smart løsning i forbindelse med overarbejde eller uden for de reelle arbejdstider. Et nøglekort er personligt og utrolig vigtigt at passe på, da det kan skabe store problemer, hvis det forsvinder. Derfor er en ID-kortholder en god investering i forbindelse med et nøglekort. Læs mere på denne side og find dine medarbejderes nye sikre ID-kortholdere.

Branddøre og brandsikre vinduer

Hvornår er jeres virksomhed sidst blevet tjekket efter for sikkerhedsmæssige materialer såsom vinduer, tag og døre? Er jeres virksomhed af ældre dato, kan det være en god idé at få foretaget et sikkerhedstjek rundt i lokalerne af kompetente fagfolk. Branddøre, brandsikre vinduer, god isolering i forhold til et godt arbejdsmiljø osv. Det skaber både værdi for de ansatte, men også for den generelle virksomheds stand og sikkerhed.

Gode arbejdsforhold kan mindske sygefraværet

En sikkerhed som gode arbejdsforhold kan langt hen af vejen være årsag til få sygedage blandt medarbejderne. Gode arbejdsforhold som massageordning, fitnessmedlemskab, arbejdsmøbler, der er ergonomiske og komfortable og et indeklima, der er behageligt at arbejde i. Tænk derfor i de baner, hvis man som virksomhed vil undgå at betale for mange sygekroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *