- Forbruger

Gør nytåret til et brag af en fest!

Har du nu husket også at tænke på nytåret? Vi bliver så opslugt af julens strabadser, at nytåret går lidt i glemmebogen. Vi har samlet en liste over de ting, du skal huske at sørge for, for at det bliver et brag af en nytårsaften.

Pynt op

Der skal pyntes op! Ellers bliver det jo ikke nogen god fest. Man kan få masser af nytårspynt, og jo vildere der er pyntet op, jo mere kommer folk også i glad feststemning. Forestil dig du sad i et helt upyntet lokale en nytårsaften. Det ville næsten være trist. Der skal være papirguirlander, glimmer, balloner, et skilt, hvor der står ‘Happy New Year’. Op med pynten – det sætter gang i festen.

Bordpynt

Det samme gælder med hensyn til bordpynten. Gå amok i bordpynt. Der skal være serpentiner i alle regnbuens farver, knallerter, horn at trutte i og guldkonfetti spred ud over dugen.

Bordbomber

Bordbomberne udvider bordpynten hen ad aftenen. Når først der bliver tændt op under dem, kommer der mere konfetti og sjov og ballade ud over det hele. Det er ligegyldigt, om der kommer til at rode lidt, eller at det er besværligt at rydde op dagen efter. Det er kun én gang om året, der er nytår, og det skal kunne mærkes.

Udklædning

En del af løjerne er selvfølgelig udklædningen. Det er der tradition for hjemme hos de fleste, og det indebærer sjove hatte, skøre briller og en vild paryk. Gør noget ud af det, så skal der nok blive taget nogle gode billeder!

Champagne

For guds skyld – husk Champagne! Og den skal være god. Spring ind i det nye år med en fantastisk flaske Champagne. Prøv at kigge på Vindoro. Her kan du finde gode kvalitetschampagner til enhver pris.

Kransekage

Man skal have kransekage sammen med Champagnen. Sådan er det bare. Det hører sammen som kop og kande, som Amalie fra Paradise ville sige.

Fyrværkeri

Skal der være fest, så lad der være fest. Hav respekt for fyrværkeriet og sæt ikke den fuldeste mand til at fyre det af på selve aftenen. Men køb nogle flotte raketter og bidrag til en smuk nattehimmel.

Vi håber, det gav lidt inspiration til at holde en god nytårsfest! Glædelig jul og godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *