- Erhverv

Gør noget godt for jeres elever

Er du ansat på en skole som lærer, sekretær, pedel, skoleledelse eller noget helt femte, så har du sikkert mødt børnene, og du er også bevidst om de ting, der er vigtige for deres udvikling. Dette er ting som søvn, mad og vand.
Som lærer arbejder du tættest på børnene. Du har at gøre med dem hver dag, og du ved, hvor vigtigt det er, at de får deres søvn.
Som pedel har du sikkert også snakket med børnene. Men som sekretær, rengøring eller ledelse har du nok ikke snakket så meget med dem som andre.

Vand – en vigtig udviklingskilde

Børn har brug for vand. Og gerne meget af det. Hvis I som skole gerne vil være med til at sørge for, at eleverne får nok vand, kan I give hver elev en drikkedunk. Det kan være drikkedunke med logo på, som kan skabe et fælles samlingspunkt for eleverne, samtidig med at de får vand. Det kan være skolens logo, som I vælger, der skal være printet på drikkedunken. Det gør, at eleverne får en drikkedunk, der er mere særlig og betydningsfuld. Det giver eleverne en gave til fremtiden, når de er gået ud af skolen, og kan hive drikkedunken frem og kigge på den. Mindes deres skolegang.

Forskellige drikkedunke giver forskellige oplevelser

Elever er noget for sig, og de er vidt forskellige. Nogle elsker fodbold, nogle elsker bøger, mens andre elsker film. Det er blot få af de ting, som eleverne kan være fordybet i. Nogle kan være feminister, mens andre kan være klimaforkæmper – eller begge. Du får mulighed for at vælge imellem forskellige slags drikkedunke. Du kan få fat i en samling, der er fremstillet af miljøvenligt plast, som helt klart vil gøre den klimabevidste elev glad. Tænk sig, at deres skole også tænker på klimaet! Du kan gøre eleverne glade, mens de får nok vand.