- Dagligdagen

Grin af en god joke!

Når man har en travl hverdag, så kan det være godt at finde tid til at få sig et godt grin i ny og næ. Det kan være at man kommer hjem fra en travl dag på jobbet, smider benene op i sofaen og ligger sig med sin iPad eller computer. Hvis man vil stresse af, så er der mange portaler inde på nettet man kan bruge som inspiration. Fx er der den populære amerikanske portal og hjemmeside 9gag.comhvor brugerne kan lægge en masse forskellige og skøre jokes og andet op. Det refereres ofte til som de efterhånden populære “memes”, som mange har hørt om.

Der er eksisterer også en masse danske sider, der har samme formål. En af disse sider er bl.a. bedstejokes.dk, hvor man hurtigt og nemt kan finde frem til en masse sjove og forskellige vitser, jokes og gåder. Som navnet antyder så er det cremen af cremen indenfor sjove vittigheder som er samlet sammen på siden, og hvis man ikke får bare et lille smil på læben, så skal man nok til at genoverveje sin egen form for humor! Der er nemlig noget for enhver smag på siden, og man finder både jokes i kategorien far-humor, blondine-jokes, jokes der er til den grove side, ekstra sjove jokes osv.

Hvor skal man starte?

De to førnævnte sider er gode steder at starte hvis man som nævnt før har brug for at få et godt grin på læben når man kommer hjem efter en travlt og måske hård hverdag. Man kan derfor sætte sig godt til rette og lade øjnene glide hen over de mange forskellige sider som man kan finde på nettet. Hvis overstående sider ikke falder i ens smag, så kan man også sagtens finde mange andre steder på nettet, hvor man kan få sine latter muskler motioneret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *