- Erhverv

Guide: Sådan indretter du mødelokalet

Mødelokaler er super vigtige for din virksomhed. Det er her, kunderne skal overbevises, store beslutninger skal tages, og kreative produkter skal udvikles. Måske har I flere mødelokaler, der har forskellige formål, eller kun et der skal udfylde flere funktioner? Uanset hvad er det super vigtigt, at tænke nøje over hvordan mødelokalet bliver indrettet.

Teknikken i fokus

I de fleste mødelokaler er det en nødvendighed at have en god projektor og et måske et whiteboard til præsentationer og idéudvikling. Vær sikker på at der ikke er ledninger, der hænger i vejen eller ligger frit på gulvet. Pak teknikken ind i møbler så de bliver til den nødvendige støtte, men ikke forstyrrer koncentrationen.

Overvej om de møder, I holder, er præget af høj fortrolighed eller er larmende for andre på kontoret. Gulvtæpper og lyddæmpende plader på væggen kan være en god idé for nogle virksomheder.

Møbler skaber den rette stemning

Når du skal indrette virksomhedens mødelokale, er det væsentligt at tænke over hvilke typer møder, der skal holdes. For hurtige og effektive møder er det en god idé at bruge høje borde og stole – måske endda skippe stolene. Derfor kan den type indretninger være gode til interne møder. Det siges også, at kreativiteten og energien flyder bedre, når man står op.

Skal mødelokalet bruges til seriøse og formelle møde – f.eks. bestyrelsesmøder eller store kundemøder i formelle virksomheder, er det en god idé med komfortable møbler. Det vil sige, at der skal være rolige farver og brede, bløde stole med armlæn. Det signalerer en tryghed, når man kan læne sig tilbage, og det indbyder til lange samtaler og diskussioner.

Overvej om lokalet skal skabe ro for kunderne, eller om I skal bruge anledningen til at vise jeres brand frem. Væggene i et mødelokale kan bruges til at dekorere med virksomhedens brand og vise tidligere projekter frem. Det er særligt en god idé for kreative virksomheder, der også kan bruge væggene i deres præsentationer eller som kreativt input til brainstorm og idéudvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *