- Forbruger

Guide til at sælge det brugte børnetøj

Børn vokser hurtigt, og inden du ser dig om, er de vokset ud af deres tøj. Det kan derfor være en god idé at få solgt ud af det tøj, som bare ligger i børnenes klædeskabe, og som de alligevel aldrig bruger eller er vokset ud af. Herunder kan du finde nogle råd til, hvordan du kommer godt i gang med at sælge ud af dine børns brugte tøj.

Gode råd til at sælge brugt børnetøj

Generelt findes der mange måder, hvorved du kan sælge brugte ting. Især på internettet findes der mange sider, hvor du gratis kan oprette annoncer og komme i gang med at sælge dine brugte ting. Derfor kan du herunder få nogle gode råd til, hvad du bør have fokus på, når du gerne vil lave en annonce og generelt sælge dine brugte ting på internettet.

Billeder
Udover annoncen er billederne noget af det vigtigste, som du bør have fokus på, da det er via billederne, at køberne har mulighed for at se tøjet og vurdere, om det er noget, de vil købe. Det er derfor vigtigt, at du lægger mere end ét billede op af for eksempel et par bukser. Du bør dog benytte det bedste billede til at være det primære billede i annoncen, hvilket kan være et billede af hele tøjstykket, og derefter vise nogle billeder, som fremhæver detaljerne på tøjet. For nogle købere kan det være svært at forestille sig, hvordan tøjet ser ud på dem selv eller deres børn, hvis tøjet bare hænger på en bøjle eller ligger på jorden, så hvis du har mulighed for at tage billeder, hvor en person har tøjet på, så kan det være med til at give dig større salgsaktivitet.

Annonceteksten
Når billederne er klar, kan du begynde at skrive teksten til annoncen, da køberne her kan læse om det brugte børnetøj, der er vist på billederne. Når du skal skrive annonceteksten, bør du være så detaljeret som muligt. Du kan bl.a. vælge at inddrage tøjets mål. Hvis du er meget detaljeret, så kan du undgå at modtage mange spørgsmål fra potentielle købere og derved skabe fokus på handel. Derudover så får detaljerne også det til at virke som om, du er troværdig og en type, der har styr på tingene, og det kan være med til at tiltrække flere købere og dermed fremme dine salgsmuligheder.

Efter salg har du råd til nyt

Hvis du får solgt en masse af det brugte børnetøj, så kan du vælge at bruge pengene på noget nyt og billigt børnetøj. På den måde har du i princippet sparet penge på tøj til dine børn, da du bruger penge fra dit salg. Det kan være en god idé at købe tøj på internettet, da der findes forskellige hjemmesider, som sælger billigt børnetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *