- Forbruger

Har du brug for at få forandret dine søvnvaner?

Sover du nok? Der er mange der undervurdere for nødvendig søvn er for, at vores hverdag kan fungere. Det siges endda, at man skal have hele 6-8 timer, for at være udhvilet og frisk til den følgende dag. En dårlig søvn vil i en længere periode være lig med en nedsat livskvalitet i hverdagen. Det er derfor, elevationssengen spiller sådan en vigtig rolle. Elevationssengen er både med til at skabe tryghed og komfort til din søvn. Mange misforstår elevationssengen for, at være til syge og ældre, men det er ikke rigtigt. Det er rigtigt at det hovedsagligt er syge og ældre mennesker der bruger dem, men elevationssengen er ikke lavet til en specifik målgruppe. Den er lavet, så den kan passe lige præcis, til det som den individuelle person skal bruge den til.

Hvordan virker den?

En elevationsseng er en seng, der ved hjælp af en motor, kan hæve både den øvre og nedre del af senge, så man kan ligge lige præcis, som man vil. Ved hjælp af en elevationsseng, kan du gå fra at ligge ned til at sidde oprejst, ved hjælp af en fjerbetjening.

Hvorfor er elevationssenge så gode?

Elevationssenge er med til at forsikre, at du får en god og komfortabel søvn. Den giver dig muligheden for at tilpasse din sengs højde, til lige præcis den højde du vil have. En gravid kvinde kan få meget ud af en elevationsseng. Du kan nemlig indstille sengen så du sidder så behageligt som muligt. Selv når du er kommet igennem graviditeten, kan du indstille sengen, så at du kan sidde ordentligt, når du skal amme. Hvis du er typen der læser meget, kan du også indstille den til, at du kan sidde i sengen, mens du læser. Så behøver ikke at gå hele vejen ned i stuen efter en pude.