- Forbruger

Hjertestarter kan rede liv: Derfor er en hjertestarter vigtigt at have ved hånden

Et hjertestop kan ramme os alle, og det kan indtræffe, når vi mindst venter det. Et hjertestop kan være forårsaget af nogle fælles karaktertræk, og det kan ramme enhver. Derfor er det også vigtigt at tage hånd om situationen og være bedst muligt forberedt, så du kan træde til, hvis det en dag sker nær dig.

Vidste du, at en hjertestarter, der tages i brug inden for 5 minutter efter hjertestoppet er indtrådt, kan forøge et menneskelivs chancer for overlevelse med op til 60%? Endnu større grund er der til at anskaffe sig en hjertestarter i sit nærområde, så man altid kan komme hurtigt og effektivt til hjælp.

Et vigtigt supplement til den almindelige lunge-hjerte-redning

Tidligere brugte man lunge-hjerte-redning, hvis der opstod hjertestop, men i dag er der blevet udviklet højteknologiske hjertestartere, som kan forøge et menneskes overlevelseschancer med op til 60%.

Derfor bør enhver arbejdsplads, uddannelsesinstitution, supermarkeder og butikker, sociale sportslokationer og andre lignende steder have en hjertestarter hængende. På den måde kan alle have mulighed for at træde til og være behjælpelig.

Derudover er en hjertestarter også en god tryghed og sikkerhed for en arbejdsplads’ medarbejdere og ikke mindst virksomhedsejer.

Brugervenlig hjertestarter – bedst på markedet til den bedste pris

En hjertestarter kan måske skræmme nogle i forhold til brugervenligheden, og hvordan man lige håndterer sådan en maskine. De fleste hjertestartere, som er udviklet brugervenligt, har en indbygget lydguide, som hjælper folk igennem processen af de forskellige stadier af hjerte-lunge-redningen.

Trin for trin bliver man introduceret for de forskellige handlinger, man skal gå igennem, så selvom du ikke kan huske meget fra dit gennemførte førstehjælpskursus, så kan alle håndtere en brugervenlig hjertestarter.

AED Hjertestarter giver dig og dine medmennesker en sikkerhed og garanti for en betjeningsvenlig løsning. Et simpelt design, som kan anvendes af unge som gamle, og som opdateres automatisk i tilfælde af nyere udgaver af de indbyggede lydguides.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *