- Erhverv

Hold tyven væk og optimer sikkerheden med disse sikkerhedssystemer

I denne guide kigger vi nærmere på de sikkerhedssystemer, der langt hen af vejen mindsker risikoen for indbrud og i værste fald nemmere kan finde frem til gerningsmanden, hvis uheldet er sket. En undersøgelse viser, at ved brug af tyverisikring og andre sikkerhedsmæssige systemer, kan nedbringe indbrudsforsøg med op til 20 % og hele 50 % på gennemførte indbrud. Det er altså både en investering og en sikkerhed, som alle burde skylde sig selv.

Disse sikkerhedssystemer kan rede dig fra et besøg af tyven

Kameraovervågning
Når du som bolig- eller virksomhedsejer vil forebygge indbrud og tyveri, er kameraovervågning en optimal løsning. Det giver ikke alene tryghed for familien i boligen eller medarbejderne på arbejdspladsen, men det kan også være med til at gøre det nemmere at opklare et eventuelt indbrud, hvis skaden er sket.

Adgangskontrol
Vil du slippe for at rende rundt med nøgler til de forskellige låse både hjemme og på arbejdet, kan en adgangskode være løsningen for dig. Du styrer adgangen med din smartphone og slipper for bøvlet med de mange nøgler. På den måde har du også et bedre overblik over de forskellige, der har adgang til din bolig, institution eller virksomhed.

GPS Tracker
Hav overblik over placeringen af dine køretøjer og inventar med en GPS Tracker. Kode og inventar/køretøj bliver koblet op fælles med en kode, hvorfra du kan sende en sms og blive informeret med et link til Google Maps omkring placeringen for dit køretøj. Så har du altid styr på dine sager.

PIR sensor
En PIR sensor er et udendørs batteridrevet alarmsystem, der sikrer fx dit skur, skibe, campingvogn osv. mod indbrud og tyveri. Batteriet har en levetid op mod 1-3 år og er hårdfør mod vind og vejr. Den er vandtæt og kan klare helt ned til tyve minusgrader og op mod 60 plusgrader.

Indbrudstyvens følgeliste

Endnu en undersøgelse viser, at en indbrudstyvs gerningssteder oftest er kendetegnet af følgende:

  • Boligen er beliggende i tæt bevoksede boligområder, med træer og stier og mulighed for flugtveje.
  • Boligen ligger enten i et separat område med få eller ingen naboer, eller i omgivelser, hvor der er liv og støj.
  • Boliger, hvor ejeren har glemt at lukke vinduer eller døre.
  • Ubeboet i forbindelse med ferie, arbejde eller arrangementer ude.
  • Boliger med luksusmøbler og andet inventar af høj værdi.
  • Døre, låse og vinduer, der er forholdsvis nemme at bryde op.

 

Er din bolig eller virksomhedslokaler kendetegnet ved nogle af ovenstående karakterer, og ønsker du at tyverisikre dine værdier, bør du kigge nærmere på Motivas. Motivas er en hjemmeside, hvor du finder brugbare produkter og systemer til både private og erhverv.
Se nærmere på deres hjemmeside og bliv klogere på de mange muligheder, hvorpå de kan hjælpe dig, og I sammen kan få et godt samarbejde op at køre, inden det er for sent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *