- Elektronik

if it sits, it fits

Når folk snakker om gaming, tænker man automatisk på store computere, som kan det hele, på dyre headsets og mus, som kan alt med en enkelt bevægelse, men gaming udstyr er langt mere end det. Som gamer sidder man 8-10-12-14 eller flere timer foran computeren ad gangen og derfor er en god gaming stol, et godt gamer bord og gamer briller lige så stor en del af det, at være gamer.

En person som spiller computer flere timer om dagen er desværre i risikogruppen for, at få rygproblemer eller andre kropslige gener, som kan medfører ubehag, og derfor skal den stol en gamer sidder på også være spitzenklasse. Som gamer er en stol med tilt, ryg- og lændestøtte en skide god idé. Ikke fordi mor synes, at du skal sidde ordentligt, men fordi det kan optimere din spilleoplevelse. En god gamer stol har en tyk polstring, så den former sig efter din krop og derved giver dig den rette støtte i den stilling du sidder i flest timer i døgnet.

En stol med tilt funktion er et ekstra plus, da det vil give dig mulighed for at justerer ryg- og armlæn, som det passer dig og derved tilpasse stolen til dit game, hvad end du spiller Call of Duty eller World of Warcraft. Du kan ydermere få stole med den sjove feature playseat, som gør, at du kan gøre køreoplevelsen bedre, når du spiller racerspil.

At vælge det rigtige bord at spille ved, er ikke kun ergonomisk korrekt, men også praktisk for dit game, så du kan sidde godt til rette og samtidig have alt, du har brug for, til den ultimative spiloplevelse inden for rækkevidde. Det sidste anderledes udstyr, du som gamer bør overveje, er et par gamer briller. Det lyder måske tåbeligt at sidde og spille med et par briller på, men et par gamer briller kan hjælpe dig med at se skarpt, selv efter utallige timers game. Dertil vil gamer brillerne kunne reducerer irritationen i dine øjne, som kan gøre, at du er tvunget til at stoppe dit game for en stund.

Det korte af det lange er altså, at den fedeste gamer computer, med den skarpeste mus og det bedste headset ikke alene kan fuldkomme din gameroplevelse, du skal også overveje tingene omkring dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *