- Erhverv

Investér i dine medarbejderes sundhed med en vandmaskine

Den lunkne flaske vand, som ligger i bunden af tasken, er sjældent særligt tiltalende. Faktisk er det næsten lettere at lade være at drikke den og i stedet købe en kold sodavand. Det opkvikker, og det smager godt. Det medfører dog mange dårligdomme med sig, hvis man ofte drikker sodavand eller andre sukker- og koffeinholdige drikke tit. Det kan derfor være en rigtigt god idé at prøve at skabe bedre og sundere vaner – én måde at gøre dette på, er at installere en vandmaskine på arbejdspladsen, således at dine medarbejdere får bedre rammer for at kunne skabe gode vaner i forhold til hydrering.

Undgå stress, koncentrationsbesvær og dårligt humør

Der er nogle tydelige og fysiske symptomer på dehydrering, som mange vil opleve i en hverdag. Det kan for eksempel være stress – både i enkelte situationer, men særligt også på længere sigt – koncentrationsbesvær og generelt dårligt humør. Det er selvfølgeligt meget normalt at være i tvivl om, hvor disse problemer stammer fra. Det kan være, at man er bange for, at man bliver nødt til at foretage en større omstrukturering af arbejdsmiljøet for at gøre dette bedre, men man behøver måske blot at kigge lidt på det lavpraktiske og spørge sig selv, om ens medarbejdere overhovedet er hydrerede. Ligesom hvis man ikke får spist nok i løbet af en dag, så bliver man selvfølgelig også træt og irritabel – det samme gør sig gældende med vand. Hvis man ikke drikker nok vand, så bliver man en mindre god version af sig selv.

Billig investering – stort afkast

Det behøver slet ikke være et stort projekt at skulle investere i en vandmaskine til arbejdspladsen. Man kan for eksempel finde muligheder for leasing af vandmaskiner, så man i stedet betaler et meget mindre månedligt beløb for vandmaskinen, samtidigt med at al opsætning og servicering foretages af et firma. Dette er en enkelt og uproblematisk måde at tackle situationen på, og man slipper sådan set for selv at poste rigtigt mange penge i projektet. Hvis dette lyder interessant, så kig eventuelt på Waterbreak.dk, hvor disse leasingmuligheder tilbydes, hvilket er en rigtig god mulighed for at kunne forbedre din arbejdsplads og dine medarbejderes sundhed generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *