- Erhverv

Juleafslutning på arbejdspladsen? Dette forventer dine medarbejdere!

Julen er en sød tid på året. Ikke bare fordi det er hjerternes fest og den betyder samvær med familien og masser af hygge samt god mad. Men også fordi den markerer udgangen af et nyt år og en frisk start. Derfor er det vigtigt for de danske virksomheder også at benytte lejligheden til at netop takke af for indsatsen igennem det år, man netop har været igennem.

Af samme årsag er det blevet kutyme med nogle forventninger hos de ansatte. Her der der to ting, der gør sig stærkt gældende i år – forventningens glæde om en flot firmajulegave OG forhåbningen om, at vi efter et ”nedlukket” år 2020 nu igen kan holde et brag af en firmafest til juleafslutning!

Firmagaven

Det er igennem årene blevet mere og mere almindeligt med flotte firma julegaver til de ansatte. For ikke nok med at det er med til at pleje forholdet mellem arbejdsgiver og arbejdstager, så kan gaverne typisk trækkes fra i SKAT, så længe beløbet er rimeligt. Det giver mange firmaer mulighed for at give deres ansatte gaver, som de bliver glade for og som føles som en reel tak for året der er gået.

Der er i dag to klassiske måder at give gave på. Den ene er ved at købe gavekurv eller på anden vis give samme standardiserede gave til alle. Den anden er ved at give den ansatte adgang til en ”gaveshop”, som er lidt a la en webshop. Her får den ansatte sit eget login, og på baggrund af det afsatte gavebeløb fra virksomhedens side kan den ansatte nu vælge iblandt en masse flotte gaver. Dermed ender gaven typisk med at have bedre brugsværdi og føles som en mere egentlig gave kontra den standardiserede.

Firmafesten

I 2020 havde Coronavirussen sine grimme kløer i vores samfund. Derfor var der ingen sjove julefrokoster eller andre typer firmafest. Heldigvis ser 2021 ud til at blive noget bedre på den front! Skal i holde en firmajulefrokost, så kan i booke underholdning her. Dernæst er det blot at sørge for mad og drikke til det festlystne selskab, så i kan holde et brag af en fest.

Festen kan naturligvis holdes i egen virksomhed, i selskabslokaler eller sammen med andre firmaer til nogle af de store arrangementer, der typisk er over hele landet i december måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *