- Erhverv

Køb en ordentlig printer til din virksomhed

I en virksomhed, hvor tid er altafgørende, er der bare ikke tid til at bøvle med papirstop, manglende blæk og dårlige kopier. Det afføder frustration og skaber dårligt humør iblandt de ansatte i virksomheden. Derfor kan det godt betale sig at investere i en ordentlig printer. Men hvilken printer er bedst, hvad hvis den går i stykker, og hvilket udstyr er der brug for? Det kan du læse mere om i det følgende.

Laserprinter eller blækprinter

Der findes 2 typer printere: Laserprintere og blækprintere. Det er dine behov, der er afgørende for, hvilken en du skal vælge.

Laserprinteren er et godt valg, hvis du skal printe mange tekstdokumenter i en fart. Derudover kan du være helt sikker på at få print i skarp og tydelig kvalitet. Derudover er driftsomkostningerne ved en laserprinter minimale, hvilket er et stort plus.

Blækprinteren er derimod et velegnet valg, hvis du ofte skal printe billeder og anden form for grafik. Blækprintere er nemlig udstyret med bedre fotokvalitet. Derudover er blækprinteren billig at anskaffe, hvorfor mange vælger netop denne løsning.

Køb printerudstyr der matcher din printer

Din printer kan ikke fungere uden det rette udstyr. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe tonere eller blækpatroner, der matcher dit printermærke. Køb Brother blækpatroner, hvis du har investeret i en Brother printer til virksomheden.

Har du behov for en printer med smarte funktioner?

Det kan være svært at finde rundt i det store udvalg af printere, særligt fordi du kan få printere med meget smarte funktioner. Du kan få printere, der kan kobles til din mobiltelefon, bluetooth eller netværk. Du kan også få printere, der kan scanne, faxe og kopiere i én og samme løsning. Der er ingen grund til at betale for en printer med funktioner, du aldrig bruger. Derfor skal du overveje, hvad du i grunden har behov for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *