- Erhverv

Konkurrencedygtige el-aftaler til din virksomhed

I et erhvervsdrevet samfund, som alle i Danmark er en del af. Er ressourcer vigtige at råde varsomt over, for en lille fejl kan få marginale konsekvenser i sidste ende. Strøm og el er en stor del af det og drive virksomheden, og få maskineriet sparket i gang. Når ud som virksomhed starter op, er det vigtigt at få de rigtige aftaler på plads. Såsom el, der kan komme til at fylde en stor del af udgifterne for nogle. Er man helt ny på området, kan det også være en udfordring at danne sig et ordentligt overblik. Der er jo forskellige udbydere på markedet, hvor man eksempelvis kan komme tæt på en af dem her www.modstroem.dk/erhverv.

Det er det helt rette sted at søge sine informationer, når man står lidt og famler i blinde. Så kan du hurtigt se hvilke priser man har at gøre med, og hvilken udbyder der kan tilbyde den bedste ordning. Her kan du forvente en leverandør, som løbende sørger for lys- og energioptimering, kan muligvis nedskære din elregning med 10 og 30 procent. En lavere elregning giver flere sparet penge om måneden, og man får oven i købet også gjort noget godt for klimaet.

Lær og udnyt alle ressourcer optimalt

Det er dog ikke kun el, som får tingene til at køre rundt i en virksomhed. Der skal også nogle mennesker til, og selvom det er rart at spare penge på ellen og diverse. Så vil man uden lige klare sig bedre, hvis ens ansatte også har de rette kompetencer. Udvikling af ens kollegaer er ekstremt vigtigt for virksomhedens videre udvikling. Sørger man ikke for at motivere, og antænde gnisten i dem. Så ender det med, at man får en dysfunktionel arbejdsplads, og det er der ingen som ønsker.

Med diverse moderne værktøjer indenfor personaleudvikling både på et mere erhvervsmæssigt grundlag, men også med personen i fokus. Søger man at udvikle den enkelte medarbejder, kan værktøjer som Enneagrammet være til stor hjælp. Her får du mulighed for at åbne op for folks indblik og forståelse for menneskers adfærd. En meget vigtig egenskab, at kunne mestre i dagens samfund. Menneskelig adfærd kan bruges og eller udnyttes på mange forskellige faconer, når det kommer til erhvervsmæssige sammenhænge. Så kan dine ansatte bedre færdes blandt nuværende og nye kunder, samt agere på et højere niveau når de er ude på forretningstur.

Personlig udvikling hos NLP Aalborg

Selve værktøjet præsenterer en række forskellige personlighedstyper, hvor man yderligere kan få en dybere forståelse for adfærdsmønstre og menneskets psykologiske natur. Nogle af de karaktertræk som man har uddrevet personlighedstyperne ud fra, er blandt andet karaktertræk, reaktion, overbevisning, motivation mm. Man kan også få et indblik i hvordan de forskellige typer hænger sammen med hinanden i hvilke sammenhænge og lignende. Der er potentielt rigtig mange gode præmier at få, hvis man vælger at investere i værktøjer som disse. Da du i sidste ende er med til at udvikle ansatte, som både på arbejdspladsen og i privaten kan bruge disse hjælpemidler.

Du kan læs mere om enneagram her på nettet, hvor du efterfølgende vil være klar til dit første kursus. Man skal huske på, at selvom at adfærden er den samme så er det ikke sikkert at årsagerne bag den er de samme. Motivationen, værdierne og de behov som ligger til grund for ens adfærd, kan stamme helt forskellige steder fra. Så hvis du gerne vil indunder huden på dine ansatte eller give dine ansatte de rette hjælpemidler til selv at kunne udføre sådan en proces. Så er det også enneagrammet som står for skud, som værende den rette styrepind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *