- Økonomi

Lån penge til dine virksomhedsdrømme

Hvis du går med tankerne om at stifte egen virksomhed, så har du helt sikkert også tænkt over, hvordan du skal få kapital til opstarten. Det er ikke alle firmaer, der kræver mange penge at starte op. Det kunne for eksempel være et rengøringsfirma, et webbureau eller et vinduespudserfirma. Vil du dog gerne enten lave dine egne produkter eller købe og sælge andres produkter, kræver det en del penge at komme i gang. Her vil den eneste mulighed for mange være at låne penge. Det kan enten være gennem en investor, gennem en bank eller online låneudbyder. Her i artiklen kommer vi ind på de forskellige lånemuligheder du har.

Lån penge gennem en investor

En mulighed der kan være fordelagtig at gøre brug af, er en investor. Der findes som udgangspunkt to former for investorer.  Den passive og den aktive. Får du en passiv investor vil han ikke blande sig i virksomheden. Han forventer blot at få et godt afkast af sin investering. Den aktive investor vil gerne bidrage og komme med sine erfaringer i forhold til drift og vækst i virksomheden. Når du tager en investor ind, skal du være indforstået med, at der nu er nogle, der vil stille krav til dig. Mange fungerer ikke med en investor. Der er selvfølgelig også dem, der gør. Hvis du gerne vil have en investor, skal du lave en skarp præsentation af din virksomhed. Det vil sige en forretningsplan, der beskriver markedet og dine planer for vækst.

Lån penge i banken

Det er også en mulighed at låne penge i banken. Det kan sagtens betale sig at høre forskellige banker, hvad de kan tilbyde af lånemuligheder. Det handler jo om at finde et godt billigt lån, så din virksomhed ikke bliver ædt op af gebyrer. Ligesom ved en investor vil det også kræve noget af dig at få lov til at låne penge i banken. Du skal lave en god forretningsplan og kunne lave en god præsentation af planerne for virksomheden. De fleste banker vil være billige til at låne penge, hvis de synes idéen er god nok. Det er altid godt at være i gang med forretningen, inden du låner penge. Så vil de nemlig kunne se, at forretningen har noget at byde på.

Lån penge online

En sidste mulighed er at låne penge online. Denne mulighed bør du primært gøre brug af, hvis du mangler et par få tusinde kroner. Det kan være til et nyt spændende produkt, som du ved du kan sælge. Renterne og gebyrerne kan godt være høje på de online lån, og derfor er det vigtigt, at du er meget grundig i din research. Det er som regel ikke muligt at låne mange tusinde kroner via et kviklån. Det er mere til de mindre beløb. Et kviklån kunne også være en mulighed, hvis I gerne vil låne penge til nye lokaler og ved i kan betale den månedlige leje. I mangler blot til indskuddet. Læs evt. mere om kviklån på hurtigudbetaling.dk.

Som du kan læse, er der rig mulighed for at låne penge til virksomhedsdrømmene. Husk altid at tænke dig grundigt om, inden du låner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *