- Forbruger

Mangler du inspiration til din søns klædeskab? Læs med her

Du kender nok det, at din søn ikke selv har en idé til, hvad han vil klæde sig i. Det du foreslår, er heller ikke godt nok. Der kan i så sidde fast i et stykke tid, inden han tager en beslutning. Den beslutning kan være svær at tage, men hvad skal han gøre, når han ikke ved, hvad han vil have på? I mangler inspiration til noget fedt tøj, og her kan vi forhåbentlig være behjælpelige. I denne artikel, kommer vi ind på 3 gode råd til must haves i drenge garderoben, og mon ikke, at du kan bruge ét af de tips.

1. Masser af t-shirts!

T-shirts er aldrig en dårlig idé, og faktisk tror jeg ikke, at det er muligt at få for mange af dem. De er i alverdens farver, og du kan finde t-shirts med utallige mange motiver, at du helt sikkert finder mindst 1, som din søn kan lide. Der er mange forskellige mærker, der er gode til t-shirts i mange forskellige farver. Der er blandt andet Geographical Norway tøj, hvor der er mange fede muligheder til både lidt yngre drenge, men også fyre i teenagealderen.

2. Hættetrøjer

Hættetrøjer er bestemt en favorit i klædeskabet. Den er hyggelig, behagelig og på en regnvejrsdag er der intet, der kan slå, hvor behageligt det kan være. Det kan gøre den ellers forfærdelige mandag morgen lidt nemmere. Ellers kan en hættetrøje altid komme udover en t-shirt, og hvis der skulle blive varmere i løbet af dagen, kan hættetrøjen nemt smides.

3. Kig på nettet!

Dette råd handler om, at I kan sætte jer sammen og forsøge bruge lang tid på at finde noget tøj, din søn faktisk kan lide. Det kan være, at i støder på et mærke, som i ikke kendte til før, og det forelsker han sig i.