- Erhverv

Moderne indretningsstile du skal kende

Vigtigheden af at have et velindrettet hus bliver større og større. Indretningen af et hus kan sige meget om, hvem du er som person, men hvis du har en lille viden om, hvordan dit hus kan indrettes, er det ikke sikkert, at du har fundet den indretningsmetode, der bedst beskriver din personlighed. Her får du nogle eksempler på indretningsmetoder, der er meget populære for tiden.

Det lyse og minimalistiske

Lys får ofte et rum til at se større ud, og når huset indrettes lyst, er det ingen forskel. Hvis møblementet og de dekorative indslag er i den minimalistiske ende af skalaen, giver det virkelig lyset plads til at arbejde med, hvordan rummets størrelse opfattes. Samtidigt er det meget rart at kigge på, da det virker dejlig harmonisk og afstemt.

Det industrielle look

Den industrielle stil, der ofte er at finde i de såkaldte ”condos” i bl.a. New York, er næsten indbegrebet af moderne lige nu. Den rå og rustikke stil med de mørke farver og stål så langt øjet rækker, er en stil, som rigtig mange mennesker stræber efter at indrette deres hus efter for tiden.

Genbrug

Selvom genbrug måske ikke direkte er en indretningsstil, er det i den grad en indretningsmetode, og den kan sige rigtig meget om, hvem du er som person, og hvilke ting der har en betydning for dig. At indrette huset med genbrugsmøbler er en meget bæredygtig måde at indrette bolig på, og ofte vil der være mange forskellige møbler i genbrug at vælge mellem – noget til enhver smag.

Træ

Træ er et materiale, der er meget populært for tiden. Det er både møbler, vægge – ja det hele skal være af træ. Du kan f.eks. lave dine egne opbevaringskasser med paller og pallerammer, for at få implementeret noget træ i din indretning, og få moderniseret din boligs udseende en lille smule.