- Erhverv

Opnå dine mål med hjælp af coaching – derfor kan coaching være behjælpelig

Vi alle kan have drømme og mål for livet, og lige så nemt det er at finde på dem, lige så udfordrende kan det være at opnå dem og kende vejen til dem. En målsætning kan være med til at ændre en persons liv og tilværelse, og her kommer coaching ind i billedet.
Coaching kan nemlig være behjælpelig i mange henseender, både personligt men også fagligt. Det kan hjælpe én i privatlivet men også være nyttigt i sin karriere.

Hvorfor er det så så vigtigt at sætte sig nogle mål for livet, kortsigtet som langsigtet?

For det første giver en målsætning skub i motivationen. Vi kan oftest udføre mere, end vi starter med at tro, hvis blot vi har noget at rette os efter. En øget motivation giver en stærk handlekraft for succes i hverdagen.

For det andet opnår man nemmere en tilfredshed med hjælp fra en målsætning. Opnår vi rent faktisk det vi gerne vil nå i mål med, mærker vi en varm fornemmelse inden i af tilfredshed og selverkendelse.

Med en målsætning kan vi også formindske stress og indre ubalance. Retningslinjer gør det nemmere og mere overskueligt at nå sikkert i mål, og i sær dette er gavnligt på mange arbejdspladser.

Tag en MasterCoach på 1 år og bliv et faglig stærkt eksemplar af dig selv

På kun 1 år kan du opnå en unik efteruddannelse, der vil give dig nogle faglig stærke redskaber til at opnå en standard af personligt lederskab. Ikke nok med at den er personligt lærende og udfordrende, så sætter det også gang i din karriere på en udviklende måde. På uddannelsen slipper du for langhårede skriftlige opgaver og lærer i stedet i praksis – learning by doing. Du får det helt ind under huden.

Kan du krydse ja ud fra nedenstående, er uddannelsen for personligt lederskab lige noget for dig:

  • Ønsker at have et større fokus på personlig udvikling og fagligt lederskab
  • Opnå værktøjer til motivation, vækst og afklaring
  • Have effektive redskaber til at kunne udvikle organisationer og teams
  • Fokusere og arbejde med stressforebyggelse og behandling heraf

Uddannelsen er á 200 timers undervisning fordelt over 6 moduler på i alt 10 måneder. Se mere på Bladbjergkibsgaard.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *