- Erhverv

Optimér din virksomhed med erhvervsrengøring og overvågning

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

I disse tider er der mange, der vælger iværksættervejen og starter deres egen virksomhed op fra bunden. Det er et dristigt move, men det belønner sig ofte i form af den frihed og selvstændighed, man opnår ved det. Mange glemmer dog, at der er meget forskelligt, man skal have styr på, når man driver virksomhed.

Her gennemgår vi to af dem – nemlig erhvervsrengøring og overvågning. To forskellige ting, der dog har det til fælles, at de handler om medarbejdernes ve og vel på arbejdspladsen. Et rent arbejdsmiljø og høj sikkerhed skal du kunne tilbyde dit hold af medarbejdere, når du driver en virksomhed.

Et rent arbejdsmiljø er et must

Det er utrolig vigtigt for medarbejdernes sundhed, at der bliver gjort ordentligt rent på arbejdspladsen. Det inkluderer, at der skal nås omkring hjørner og mellem persienner, så der ikke efterlades støv tilbage. Man kan både hyre venner og bekendte til opgaven, eller man kan få et professionelt firma til at gøre det. Der findes både store og små rengøringsfirmaer.

Når man indgår en aftale, finder man sammen ud af, hvordan den ugentlige rengøring skal se ud. Måske skal der tømmes papirkurve dagligt, mens der kun skal vaskes gulv i køkkenet én gang om ugen. Så længe du tager hånd om det. For medarbejdere der lider af støvallergi – hvilket et overraskende stort antal af danskerne gør – er det ekstra belastende at arbejde i et miljø, hvor der ikke er gjort ordentligt rent.

Du kan både få hjælp fra et rengøringsfirma til den daglige rengøring og til større opgaver i forbindelse med for eksempel flytning eller hovedrengøring i foråret. Det kan betale sig at indhente tilbud fra forskellige udbydere, så du kan sammenligne pris og kvalitet på den løsning, de tilbyder dig.

Overvågning med kamera

Tyveri og indbrud sker desværre i dagens Danmark. Det samme gør episoder, hvor medarbejdere måske gør noget, de ikke skulle. Eller hvor folk udefra kommer ind og stjæler. Selvom man håber, at disse scenarier aldrig sker for en selv, så er det en rigtig god idé at anskaffe sig et overvågningskamera. De fås fra den billige ende af skalaen og op i de dyrere udgaver.

Har man mange værdier såsom kunstværker, elektronik og så videre liggende på lager, er det obligatorisk at have et overvågningskamera. Optagelserne kan være rigtige nyttige, når man efterfølgende skal ud i en erstatningssag. Der er mindre at rafle om, hvis man kan vise videoklip af tyven, der går ind. Man kan også hyre en vagt til at overvåge, hvis man driver virksomheder over et større areal og flere forskellige bygninger.

Et overvågningskamera kan måske være noget, nogle af medarbejderne skal vænne sig til. Især hvis det sidder indenfor i kontorlokalet. Til gengæld vil den sikkerhed, det giver, formentlig bliver taget varmt imod. Med et kamera viser du, at du går seriøst op i både din og medarbejdernes sikkerhed, og at der er styr på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *