- Erhverv

På tide at rykke i nye lokaler?

Er du iværksætter og går det efterhånden ret godt med din virksomhed, så kan det være det er på tide at udvide staben og samtidig rykke i nye lokaler, hvor I får mere plads til udvikling. Det kan dog være svært selv at overskue, hvilke muligheder der er for kontorplads, men har du virksomhed i nærheden af København, så får du herunder et godt bud på nogle flotte lokaler med god beliggenhed.

Overvejer du at flytte din virksomhed i jagten på at få mere plads og flere ansatte, så er der umiddelbart flere ting, der skal gennemtænkes, inden du går i gang med at kigge efter lokaler. Foretrækker du, at din virksomhed sidder alene i et hus, eller tror du at du kan drage fordele af at sidde i et flerbrugerhus med andre virksomheder? Har du nogle særlige præferencer i forhold til afstanden til København K? Og sidst men ikke mindst, så spiller økonomi selvfølgelig en væsentlig rolle, da nye lokaler højst sandsynligt også betyder højere husleje. Overvejer du et fleksibelt fællesskab, så bør du se nærmere på en kontorplads i World Trade Center Ballerup. Her får du og dine medarbejdere adgang til massevis af fællesarealer og tilhørende faciliteter, der blandt andet inkluderer en restaurant, et mødecenter og en bemandet reception. Du finder kontor til leje her – så klik dig ind og læs mere om fordelene ved at flytte din virksomhed til Ballerup.

Nye lokaler er lig med nyt interiør – og måske nyt til dig selv også

Når nu du har fået besluttet dig for nogle nye lokaler til din virksomhed, så får du nok helt automatisk lyst til at købe noget nyt interiør også. Og alt imens du gør det, så kan det være det går op for dig, at du også selv mangler lidt nyt for at se præsentabel ud på kontoret. I den forbindelse, så går du aldrig galt i byen med en ny taske eller mappe til alle dine vigtige dokumenter. Med en flot lædermappe ser du nemlig altid knivskarp ud, og fra Neye finder du netop et stort udvalg denne type tasker. Du finder udvalget her, hvor du vil opdage både større og mindre mapper, i forskellige farver og stilarter. Fælles for dem alle er dog, at de bliver produceret i en utrolig lækker læderkvalitet, som kun bliver flottere med tiden, hvis bare du plejer den med de rette produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *