- Dagligdagen

Prægtige plakater klæder din stue på

Når du går ind i et rum, føler du hurtigt, hvem der bor der. Det er det, indretning handler om. At skabe et udsnit af en personlighed. At give rummet liv. Der er ikke noget mere dødt en golde, bare vægge. Hvis der ikke er noget på væggene, så bliver opdager du med det samme, at det mangler. Det bliver livløst og goldt og institutionsagtigt. Det behøver ikke være spraglet, det der kommer op på væggene, men der skal være noget. Især i stuen. Plakater er det oplagte valg til stuen. For stuen er et rum, der skal have liv og være indbydende. Plakater til stuen kan du få på https://vissevasse.dk/collections/vissevasse-plakater. De giver dig liv til stuen, og så kan du vælge fra en alenlang liste af forskellige designs, der er elegante og flotte. Og naturligvis den størrelse, du vil have. 

Hvorfor er plakater så populære? 

Plakater er populære, fordi de har uanede muligheder. En plakat kan være fra et kendt billede. Det kan være et flot maleri, eller det kan endda være et grafisk tryk. Der er simpelthen ikke de samme begrænsninger, når man arbejder med plakater, og det mærker du, når ser i kataloget af plakater og plakater til stuen. Det er muligt med alt på plakater, og med en fed ramme er de fantastisk flotte at hænge op.

Elegante, flotte designs i forskellige størrelser

Når plakater har så mange muligheder, er det vigtigt, at du vælger rigtigt. En plakat skal heller ikke overdøve rummet, hvis den bliver for vild eller for stor. Plakaten skal pryde og supplere stuen eller et andet rum. Derfor er det tit en rigtig god idé at vælge noget stilrent og elegant. Plakater til stuen kan således være alt fra en hyldest til en afbildning af en cykel, så længe det er elegant og supplerer rummet, den hænger i. Størrelsen betyder også en del. Har du fundet drømmeplakaten til stuen? Så kan du med fordel vælge en større model som målene 70x100cm. Ellers kan du måske nøjes med en mindre model. Måske en kollage af flere plakater? Du bestemmer.