- Forbruger

Professionel hjælp til håndtering af dødsbo

Dagene, hvis ikke ugerne efter et nært forestående familiemedlems død er hårde. Holdt du af eller var økonomisk eller på anden måde afhængig af den afdøde, vil sorgen alene være nok til at slå dig ud. Oven i det kommer der så et par slag i maven mere: At skulle arrangere begravelsen og at skulle gøre boet op, så du og evt. andre arvinger kan få jeres penge – hvis der nu er penge at komme efter.

Du behøver ikke være alene med det hele

Men selv hvis du er eneste arving, er du ikke alene om at løfte opgaverne, dødsfald i familien fører med sig. Hvor du kan få en bedemands hjælp til at håndtere begravelsen, skal du have en advokats hjælp til boopgørelse ved skifteretten. Find en advokat til dødsbo i København, som kan hjælpe dig fra A til Z med det juridiske. Hvilke ting kan en advokat bl.a. hjælpe dig med, når du står med dødsbo?

Håndtering af dødsbo vil føre mange opgaver med sig

En advokat sørger for at gennemgå evt. testamenter udarbejdet af den afdøde. Som noget andet vil en advokat kunne hjælpe med udarbejdelse af boopgørelsen og beregning af dødsboskatten. Ved et dødsfald vil der også være flere praktiske ting, der skal håndteres. Bl.a. skal abonnementer og forsikringer opsiges, boets aktiver skal sælges, og husleje samt de andre faste udgifter skal betales.

Find en advokat til dødsbohåndtering på nettet

Det lyder alt sammen som et kaos, men med en advokats hjælp kan du komme godt i mål. Find den rette advokat til dødsbohåndtering ved at søge efter specialister inden for familie-/arveret nær dig. Nogle steder kan du få et uforpligtende tilbud med direkte kontakt inden for 24 timer ved at udfylde en online formular. Så det behøver ikke være så svært at finde en advokat til behandling af dødsbo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *