- Økonomi

Råd og vejledning til dit årsregnskab

Foreninger, virksomheder og lignende skal ifølge den danske lovgivning udarbejdes, og det er vigtigt at få gjort dette efter bogen, da erhvervsdrivende i Danmark skal kunne redegøre for den økonomiske status. Men hvad skal denne indeholde? Hvem skal gøre det? Og hvad koster det? Du får nogle svar i guiden her.

Revision kan være nødvendigt

Redegørelsen vil indeholde en redegørelse for samtlige bilag, der har spillet en rolle i løbet af regnskabsåret, og disse kan være i form af kasserapporter, udskrifter fra banken, årsopgørelse for banken og lignende. Disse dele er essensen af den økonomiske, og det er derfor essentielt, at der er styr på disse, og det kan du med fordel gøre løbende i løbet af året, så det er hurtigere for dig at lave regnskabet. Der er dog meget forskelligt at skulle holde styr på, som det også fremgår af ovenstående, og derfor kan det være en fordel at få det foretaget af et eksternt revisionskontor. Så er du sikker på, at det bliver foretaget med omhu, mens det også kan være en fordel at få neutrale øjne ind over økonomien og den dertilhørende status. Dog kan en revisor måske lyde dyr, men så kan det være en fordel for dig at sætte dig ind i revisor pris, da du formentlig vil synes, at det er godt givet ud med prisen.

Prisen på revision skal naturligvis overvejes

Prisen afhænger naturligvis af, hvilken revisor du måtte vælge, og derfor kan det være en fordel at undersøge dette, så du finder en revisor til den helt rigtige pris i forhold til den mængde af opgaver, du skal have foretaget. Prisen vil også afhænge af, hvor mange bilag der er tale om, hvor mange ansatte du har og formentlig også af din omsætning. Her gælder det om at finde den revisor, der kan tilbyde dig det, du har behov for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *